Μια πολύ μελωδική μπαλάντα, ένα τραγούδι «ύμνος στον έρωτα», έχει λάβει τον τίτλο ως  «το πιο ερωτικό τραγούδι που έχετε ακούσει ποτέ» από τα ενχώρια ΜΜΕ.

 

Με δεκάδες χιλιάδες προβολές, χιλιάδες air-plays στα ραδιόφωνα, δεκάδες δημοσιεύματα, αλλά πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου έδωσε στο τραγούδι την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ακροατών ως το τραγούδι που ταυτίζεται απόλυτα με την ημέρα των ερωτευμένων (14 Φλεβάρη).

 

Ποιος είναι όμως ο καλλιτέχνης που με τη φωνή του έδωσε ζωή και συναίσθημα στις «Πέντε Λέξεις»;

 

Ο Τόμης Γώγος βρίσκεται 5 χρόνια στο χώρο τις δισκογραφίας έχοντας στο ενεργητικό του διάφορες επιτυχίες όπως : «Μες στην αγκαλιά μου» ,  «Στάσου» ,  «Δεν μπορώ μακρυά σου» κ.α. . Τον έχουμε ακούσει LIVE σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, περισσότερο όμως στην Πάτρα από όπου και έχει ξεκινήσει. Έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ με τον «ιδιαίτερο» χαρακτήρα του και το «δυναμικό» του στυλ άθελα του όμως ,γιατί ο ίδιος είναι από τους καλλιτέχνες που αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να δίνει συνεντεύξεις. Όταν όμως κάνει δηλώσεις συζητείται και αναπαράγεται από τα ΜΜΕ για αρκετό διάστημα. Έχει δηλώσει ο ίδιος μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Πέντε Λέξεις» πως «Το μεγαλύτερο δώρο του Θεού στον άνθρωπο είναι το συναίσθημα της αγάπης».

 

Ακούστε το τραγούδι και αφιερώστε το…

 

 

0