Περίπου έναν χρόνο πριν, η Xenia Ghali παρουσίασε το «Lay In Your Arms» στο GNTM, τραγούδι που έγινε το απολυτό viral του χειμώνα που μας πέρασε, φτάνοντας στην κορυφή σε Youtube, Shazam και Itunes στην Ελλάδα. Αυτόν τον χειμώνα επιστρέφει με νέο σχέδιο για ένα ακόμα viral hit… μόνο που αυτή την φορά στοχεύει στην παγκόσμια αγορά. Όσο φιλόδοξο και να ακούγεται αυτό, η επιτυχία  προβλέπεται  αφού συνεργάζεται με δυο από τους μεγαλύτερους star της Αμερικής, τον παγκόσμιου φήμης και πολύπλατινένιο ράπερ Pitbull (πάνω από 7,8 εκατομμύρια followers στο Instagram και 20 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify) και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της country μουσικής Blake Shelton (πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και πάνω από 6 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify).

Η Xenia Ghali, η διεθνώς αναγνωρισμένη παραγωγός και DJ με την εκρηκτική παρουσία της στο dj booth διασκεύασε και συνέθεσε το νέο τραγούδι του Pitbull με τίτλο «Get Ready» που συμπεριλαμβάνεται στο νέο album του που μόλις κυκλοφόρησε «Libertad 548». Το «Get Ready» είναι ένα σύγχρονο up-beat τραγούδι με country στοιχεία. Στα φωνητικά του, εκτός από τον Pitbull είναι ο Blake Shelton, γνωστός και ως ένας από τους κριτές του Voice της Αμερικής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μουσική της Xenia Ghali «ταξιδεύει» εκτός συνόρων μάλιστα έχει στο ενεργητικό της δυο απανωτά Νο1 στο Dance Bollboard Chart στην Αμερική. Μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά που διήνυσε  με τις εμφανίσεις της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η Xenia Ghali ετοιμάζει την πρώτη mini περιοδεία της στην Κίνα και μας λέει «GET READY» για την κατάκτηση των παγκόσμιων chart.

Ακούστε το Get Ready στο Spotify:

  https://open.spotify.com/track/2vaaztbzJQcJ2vDWNlc9cZ?si=uZ_eboopRqOKOHtsYuOdt

 

0