Η Ελένη Ανδρέου με όπλα το πηγαίο ταλέντο της, την επιμονή και την αληθινή αγάπη που τρέφει για το τραγούδι, πραγματοποιεί με επιτυχία το όνειρο της δημιουργίας της «Εκδρομής» της, του πρώτου προσωπικού της δίσκου.

 

Η «Εκδρομή» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, την ελληνική δισκογραφική εταιρεία που αγκάλιασε και πίστεψε από την πρώτη στιγμή την ερμηνεύτρια και το έργο της.

 

 

Η Ελένη Ανδρέου διαθέτει σπάνια φωνή, η οποία σε συνδυασμό με τη φυσική της ευαισθησία αποδίδει με ακρίβεια και λεπτότητα τις συναισθηματικές αποχρώσεις που εκφράζουν οι στίχοι των τραγουδιών.

 

«Η Εκδρομή» είναι ένα έργο ζωής που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Νέας Υόρκης, πόλη όπου ζει και εργάζεται η Ελένη. Ωστόσο παρ’ όλες τις δυσκολίες που δημιούργησε η απόσταση το αποτέλεσμα είναι καλλιτεχνικά άρτιο.

 

Οι δύο πατρίδες της «Εκδρομής», της εμφύσησαν μια ταξιδιάρικη ψυχή.

 

Η Ελένη Ανδρέου είχε την τύχη να συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς που υπογράφουν τις συνθέσεις και τους στίχους των 12 τραγουδιών του δίσκου.

 

Καθοριστική για το αποτέλεσμα υπήρξε η συνδρομή του πολύπειρου και αναγνωρισμένου μουσικού και συνθέτη Νίκου Ζέρβα, που στάθηκε στο πλάι της Ελένης από την πρώτη στιγμή, καθώς και του καλού της φίλου και εξαιρετικού στιχουργού Πόλυ Κυριάκου.

 

Αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματα των δημιουργών που έγραψαν τα τραγούδια της «Εκδρομής».

 

Συνθέτες: Νίκος Ζέρβας, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Βάσω Αλλαγιάννη, Βαρβάρα Καστάνη και Δημήτρης Κοργιαλάς.

 

Στιχουργοί: Πόλυς Κυριάκου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βαρβάρα Καστάνη, Σμαρούλα Μαραγκουδάκη και ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του Ogdoo Music Group Νίκος Αναγνωστάκης.

 

 

Ο δίσκος της Ελένης Ανδρέου ευωδιάζει Ελλάδα, έχει τα χρώματα της θάλασσας και του αγνού ουρανού της, τραγουδά τους έρωτες και τα πάθη των ανθρώπων της, άλλοτε με χαρά και άλλοτε με παράπονο, δύο συστατικά που χαρακτηρίζουν την ψυχή της πατρίδας.

 

 

Η «Εκδρομή» είναι σύγχρονη και ταυτόχρονα περιέχει τη νοσταλγία της ξενιτιάς, τη λαχτάρα για το πάτριο λυτρωτικό φως και τις λαϊκές μουσικές που ακούγονται από τα ανοιχτά θερινά παράθυρα.

 

Η «Εκδρομή» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

 

 Κατεβάστε το από το iTunes (coming soon)
• Κατεβάστε το από το Google Store 
• Κατεβάστε το από το Amazon 
• Ακούστε το από το Spotify 
• Ακούστε το από το Deezer 
• Ακούστε το από το Napster

 

 

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group

 

1