Τη δυναμική είσοδό της στο μουσικό στερέωμα,έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια η Αλεξάνδρα Καραδήμα, κερδίζοντας συνεχώς νέο «έδαφος», και βλέποντας τις «μετοχές» της να αναγνωρίζονται στο μουσικό χρηματιστήριο, όπως και σε αυτό της διασκέδασης.

 

 

Έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Μαζί σου», που έχει κερδίσει την αγάπη των θαυμαστών της, πλησιάζοντας το 1.000.000 προβολές στο youtube, όπως και τα προηγούμενά της, «Άγρια Καρδιά», «Οξυγόνο» και «Δεν θα μείνω», η όμορφη, εκρηκτική, και ταλαντούχα Αλεξάνδρα Καραδήμα, μήνες τώρα, σκίζει στο «Ελλάδος Εικόνες».

Παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα, διαθέτοντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο, με έντονο το pop και λαϊκό στοιχείο, έχει καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των θαμώνων, αλλά και να δώσει το δικό της μουσικό στίγμα στη διασκέδαση, με τις προτάσεις για συνεργασίες, να έρχονται «βροχή». Η Αλεξάνδρα Καραδήμα αποδεικνύει ότι είναι μία σπουδαία ερμηνεύτρια, με σκηνική παρουσία και προσωπικότητά, που λείπει από το ελληνικό πεντάγραμμο, με τις θριαμβευτικές της εμφανίσεις στο «Ελλάδος Εικόνες», να κλέβουν το χειροκρότημα.

0