Άννα Βίσση – «Σε Σκέφτομαι Συνέχεια» – Μία από τις πιο διαχρονικές της επιτυχίες κλέβει ξανά τις εντυπώσεις!

 

 

Με μία ιδιαίτερη ενορχήστρωση της διαχρονικής της επιτυχίας «Σε Σκέφτομαι Συνέχεια», η οποία περιλαμβάνεται στο συλλεκτικό live album «Hotel Ερμού live 2015-2018» που κυκλοφορεί από την Panik Gold, η Άννα Βίσση κατακτά για ακόμα μία φορά τις καρδιές μας με μία δυνατή ερμηνεία!

 

Η δυναμική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1989, στο δίσκο «Φωτιά» και, έκτοτε, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα τραγούδια, τόσο της ίδιας της Άννας, όσο και το κοινού.

 

Είκοσι εννέα χρόνια μετά, το «Σε Σκέφτομαι Συνέχεια» κλέβει ξανά τις εντυπώσεις, αυτή τη φορά μέσα από τον τρόπο που παρουσιάστηκε στη σκηνή του «Hotel Ερμού», παιγμένο από τη «χρυσή» μπάντα της Άννας και πάντα με το ιδιαίτερο και μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της!

 

Αυτή την περίοδο, η «απόλυτη Ελληνίδα star» συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης, που θα ολοκληρωθούν στις 10 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει, για τέταρτη σεζόν, στο «Hotel Ερμού».

 

Το συλλεκτικό live album «Hotel Ερμού live 2015-2018», που έχει χαρακτηριστεί ως «ο καλύτερος τριπλός live δίσκος της δεκαετίας», «ξετυλίγει» την άκρως επιτυχημένη 45χρονη μουσική διαδρομή της Άννας μέσα από 68 τραγούδια όπως αυτά παρουσιάστηκαν κατά τα τρία χρόνια των επιτυχημένων εμφανίσεών της στο «Hotel Ερμού». Μέσα σε μισή ώρα από την κυκλοφορία του, το album βρέθηκε στην κορυφή των ψηφιακών charts, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε την 1η θέση και στις φυσικές πωλήσεις (ifpi chart).

 

Βρείτε το «Hotel Ερμού live 2015-2018» στο e-shop της Panik Entertainment Group http://bit.ly/AnnaVissi_HotelErmou_Album

και στα ψηφιακά καταστήματα http://smarturl.it/AnnaVissi_HotelErmou

 

Δείτε το official audio release του «Σε Σκέφτομαι Συνέχεια»:

 

 

CREDITS

Μουσική – Στίχοι: Νίκος Καρβέλας

 

 

2018 PANIK GOLD

 

 

 

ARTIST SOCIAL MEDIA