Η Ιουλία Καλλιμάνη συστήθηκε στο κοινό με την μεγάλη επιτυχία «20 χρονών», ένα ντουέτο που έκανε με το Bo, το 2012.

Έπειτα ήρθε το ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο τραγούδι «Αξίζω», για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περάκη, ενώ την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο «The Voice», όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με την γνήσια λαϊκή φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της.
Σήμερα, η Ιουλία Καλλιμάνη σημειώνει μία λαμπερή πορεία στον χώρο του πενταγράμμου, ενώ έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο «κύμα» θαυμαστών, που την ακολουθούν πιστά και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο τραγούδι από τη Sonar Music, με τίτλο «Πληγωμένη μένει η καρδιά», δια χειρός Κωνσταντίνου Παντζή και Βασίλη Δήμα, σε παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου, το οποίο ήδη έχει κάνει μεγάλη αίσθηση.

Παράλληλα, συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Premiera, στην πόλη του Βόλου κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί της βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Γαλανός με τις επίσης πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Με το νεανικό αυτό σχήμα οι χειμωνιάτικες βραδιές στο ανανεωμένο Premiera γίνονται αξεπέραστες, με την Ιουλία Καλλιμάνη να δέχεται σε κάθε εμφάνισή της το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θαμώνες του μαγαζιού και αμέτρητα γαρύφαλλα στα πόδια της.

0