Για μία ακόμη φορά, η Naya, καταφέρνει να μας εκπλήσσει μουσικά! Αποδεικνύοντας όμως, μέσα από το νέο live unplugged της, κάτι που πιθανόν, να μην είχατε φανταστεί, και να μην γνωρίζατε για τη μουσική της «ταυτότητα»!

 


Γιατί μπορεί να δίνει αρχικά, και λόγω της εμφάνισής της, την εντύπωση της ποπ τραγουδίστριας, κάτι που αποθεώθηκε μέσα από τη συνεργασία της με την Κατερίνα Στικούδη στο «Οξυγόνο», και τις σαρωτικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, στα «MAD VMA», τόσο με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Κοριτσάκι μου-Δηλητήριο», τον Κωνσταντίνο Κουφό στο «Σε πήρα Σοβαρά», αλλά και με τους Droulias Brothers στο «Τώρα μου μιλάει», αλλά και μέσα από τις προσωπικές της επιτυχίες, «Παράπονό μου», «Μην ακούς κανέναν», «Ερωτευμένη», «Πες μου που ήσουν»,κ.α, αλλά η Naya είναι κάτι πολύ περισσότερο!

Το νέο της live unplugged που μόλις κυκλοφόρησε, ξεδιπλώνει τις ικανότητές της στα πιο λαϊκά μουσικά «μονοπάτια», αποκαλύπτοντας ότι είναι μία άρτια λαϊκή ερμηνεύτρια, με χαρακτηριστική χροιά, και γυρίσματα φωνής, που όποιος την ακούει, εντυπωσιάζεται.
Η Νaya, θέλοντας να μας παρουσιάσει τις λαϊκές ερμηνευτικές ικανότητες, επέλεξε τρία αγαπημένα της διαχρονικά τραγούδια, δίνοντάς τους, το δικό της μουσικό στίγμα.

Το «Πρώτη Φορά» του Νότη Σφακιανάκη, το «Μια ματιά σου μόνο φτάνει», και το «Σεντόνια» της Άννας Βίσση, με μία μοντέρνα ενορχηστρωτική μουσική «πινελιά», αναδεικνύονται από τη φωνή της Naya, και αναδεικνύουν το λαϊκό ερμηνευτικό της ταπεραμέντο.

0