Θα «Ραγίσει τις καρδιές μας» ο «Βασιλιάς του Κόσμου», που έρχεται την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει άλλο «Χρώμα» στη νυχτερινή διασκέδαση της  πόλης.

 

 

Το ανανεωμένο «Χρώμα» bar, που φέτος έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους θαμώνες του, μετά και τα Κυριακάτικα απογευματινά sold out live του Ηλία Καμπακάκη, φρόντισε να κλείσει τον καλύτερο, που θα  απογειώσει και τις Πέμπτες μας.

 

Από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, το «Χρώμα» υποδέχεται τον Βασίλη Δήμα, στο απόλυτο live από νωρίς! Ένα live που υπόσχεται να σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα έχετε ζήσει μέχρι σήμερα, που θα γίνει θεσμός για τις Πέμπτες σας!

 

 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής της νέας γενιάς, κουβαλώντας στις «αποσκευές» του, ένα τεράστιο μουσικό ρεπερτόριο, αλλά και δύο μεγάλα hit, που κέρδισαν την αγάπη του κόσμου με εκατομμύρια views στο Youtube, το «Ραγίζει η καρδιά μου και σπάει» αλλά και «Ο Βασιλιάς του Κόσμου», ενώ σε λίγες μέρες κυκλοφορεί από τη Sonar Music, το νέο του τραγούδι «Που να τα πω», έρχεται στη Θεσσαλονίκη, για να απογειώσει μουσικά το θερμόμετρο  του nightlife!

 

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, οι πόρτες του «Χρώμα» ανοίγουν στις 23.00 μμ, με τον Βασίλη Δήμα, σε μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά!

 

«Ραγίζει η καρδιά μας & σπάει»… για αυτό το live!

 

 

0