Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του σε 14 τραγούδια που ξεχωρίζουν!

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, επιστρέφει δισκογραφικά και μας παρουσιάζει το album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

 

Το album, που μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής έφτασε στο no1 του iTunes chart, περιλαμβάνει 14 κομμάτια που φέρουν την υπογραφή επιτυχημένων δημιουργών. Εκτός από το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», που έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, περιλαμβάνονται οι no1 επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα», καθώς και η διασκευή του «Δεν Έχω Πολλά» που ερμήνευσε πρώτη η Γλυκερία και το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου «Λάθος Μου».

 

 

«Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με το περιοδικό «TV24», καθώς και σε όλα τα δισκοπωλεία σε μία συλλεκτική limited edition, η οποία συνοδεύεται από ένα 16σελιδο booklet με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

 

 

Η παρουσίαση του album έγινε σε ένα πρωτότυπο press junket, που διοργανώθηκε από την Panik Platinum στις εγκαταστάσεις της Digital Minds το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου, παρουσία δημοσιογράφων από τα ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, στα οποία ο Κωνσταντίνος παραχώρησε κατ’ ιδίαν συνεντεύξεις.

 

 

Βρείτε «Το Κάτι Παραπάνω» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: http://smarturl.it/ToKatiParapanoAlbum

 

Δείτε τα official album videos:

 

 

2018 PANIK PLATINUM

 

 

ARTIST OFFICIAL PAGES

 

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Μιχάλη Λεωτσάκο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του δίσκου, μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ

 

0