Ένα αγαπημένο «Παιδί Γενναίο» που μας έχει κάνει «Ξημερώματα» να γινόμαστε «Λιώμα» μας προσφέρει  για ακόμα μια φορά «Το κάτι Παραπάνω».

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μια μέρα πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, παραχώρησε  ένα media event για την επίσημη παρουσίαση του album. O Κωνσταντίνος Αργυρός μετρώντας ένα απίστευτο σερί επιτυχιών που τον καθιστούν ένα από τα πιο τοπ ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου προχτές το απόγευμα υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και φωτογράφους φορώντας το πιο απαστράπτον χαμόγελό του.

 

«Το Κάτι Παραπάνω», μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, και πολλά από τα τραγούδια που περιέχει έφτασαν ήδη στην κορυφή του iTunes Chart καθώς κατέκτησαν την  καρδιά του κοινού.

 

Το The Look.Gr  τον συνάντησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Digital Minds και εκείνος όπως πάντα αποδείχτηκε «παιδί γενναίο» και απάντησε τις ερωτήσεις μας χωρίς κανένα δισταγμό.

 

 

1. Καλησπέρα σας κύριε Αργυρέ, είχατε κάνει έναν διαγωνισμό που ζητήσατε από νέα παιδιά να γράψουν τους στίχους των τραγουδιών για το νέο σας album. Πώς προέκυψε η ιδέα και ποιο το αποτέλεσμα τελικά;

Θέλω να σου πω, ότι έχοντας αυτη την ιδέα, αντιλήφθηκαν και άλλοι άνθρωποι ότι ψάχνω για νέα τραγούδια και ήρθε στα χέρια μου ένα τραγούδι που λέγεται «Ψέματα». Το οποίο μου το έφερε ο Νίκος ο Καλογεράς στα χέρια μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και τον Νίκο τον Δούρο, τον Γιάννη τον Πετρίδη που μου έδωσαν αυτο το τραγούδι. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ όλους τους συντελεστές. Ψάξαμε αρκετά τραγούδια από αυτα που μας έστειλαν, στην συγκεκριμένη φάση που είμαι, δεν βρήκαμε κάποιο από αυτα, αλλά θα τα μελετήσουμε και ίσως στην πορεία να κάνουμε ένα δίσκο και να βάλουμε ένα από αυτα μέσα.

 

2. Πιστεύετε ότι υπάρχουν ιδέες από νέα παιδιά που είναι καλό να προωθηθούνε ή οι καταξιωμένοι είναι σίγουρο χαρτί;

Βρήκαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα μέσα εκεί τα οποία στο μέλλον μπορεί να τα βγάλω εγώ ή και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που τα έγραψαν. Τους ευχαριστώ πραγματικά που μου τα στείλανε και τους εύχομαι καλή επιτυχία και ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να σμίξουν.

 

3. Ένα κάπως σχετικά παλιό σας τραγούδι είναι το «Παιδί Γενναίο», εσεις στη μέχρι τώρα μουσική σας πορεία χρειάστηκε να αποδειχτείτε «Παιδί Γενναίο»;

Μα χρειάζεται γενναιότητα για να ανταπεξέρχεσαι στην πραγματικότητα και στην κοινωνία στην οποία ζούμε. Κάθε άνθρωπος κουβαλάει τις δικές του ανασφάλειες, τα δικά του προβλήματα, τις δικές του στιγμές, αλλά το θέμα είναι ότι όλα αυτα τα πράγματα είτε καλά, είτε κακά, πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με μεγαλείο ψυχής. Αυτο είναι το δύσκολο χρειάζεται επιμονή, υπομονή, χρειάζεται θέληση, χρειάζεται αγάπη και δουλειά που είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα. Αρκεί να βρούμε τί αγαπάμε, αν βρούμε τί αγαπάμε νομίζω ότι δεν θα κουραζόμαστε τόσο εύκολα.

 

 

4. Θα μας πείτε δυο λόγια και για το καινούριο σας album;

Είναι ένα album που πραγματικά έχει βγει με αγάπη, το δουλεύουμε αρκετό καιρό, έχουμε καταλήξει σε αυτα τα κομμάτια και ευχαριστώ όλους τους συντελεστές που έχουν δουλέψει μαζί μου, έχουν δώσει την ψυχή τους και κάποια πράγματα που έχω γράψει και έχω μοιραστεί, κάποιες επανεκτελέσεις όπως με το Νίκο το Μωραΐτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που μου έδωσαν την άδεια να βγάλω ένα τραγούδι που έχει πει και η Γλυκερία, ελπίζω αυτο το αποτέλεσμα και αυτο το ταξίδι να το κάνουμε μαζί με τον κόσμο που θα ακούσει αυτη την δουλειά και να ταξιδέψουμε μαζί.

 

5. Φαίνεται ότι έχετε μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα, ποια η σχέση σας με τους θαυμαστές σας; Απαντάτε αυτοπροσώπως στα μηνύματα;

Προσπαθώ να διατηρώ πολύ καλή σχέση, προσπαθώ έρχομαι σε επικοινωνία μαζί τους αυτοπροσώπως και έχει τύχει αρκετές φορές να απαντήσω σε μηνύματα, όσο προλαβαίνω απαντάω και σε μηνύματα, ο κάθε άνθρωπος έχει την δικιά του ιστορία και το δικό του μυαλό και από όλους αφουγκράζομαι και έτσι πορεύομαι και κυκλοφορώ τον δίσκο μου και την ζωή μου.

 

6. Μια ευχή για τους αναγνώστες μας;

Να ξέρετε ότι αυτος ο δίσκος έχει ρομαντισμό, έχει αγάπη, έχει ειλικρίνεια και εύχομαι καλή ακρόαση, να ταξιδέψουμε μαζί και ο δίσκος να μπει μέσα στη ζωή σας.  Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην δουλειά που κάνετε και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας. Αν έχετε σωστή συνεργασία και αγάπη νομίζω ότι θα είστε πάντα επιτυχημένοι.

 

 

Το νέο album «Το κατι Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι ήδη διαθέσιμο από εχθές 18 Οκτωβρίου σε όλα τα δισκοπωλεία από την PANIK PLATINUM, ενώ αν θέλετε να απολαύσετε αυτο το «Παιδί Γενναίο» και να σας προσφέρει απλόχερα αυτο «Το κατι Παραπάνω» στην διασκέδαση, με όλες του τις καινούριες επιτυχίες έχετε παρά να τον επισκεφτείτε στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» όπου και εμφανίζεται. Στο πλευρό του η Demy και πολλοί νέοι αξιόλογοι καλλιτέχνες.

 

 

 

 

0