Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο γνώσεων για παιδιά Προορισμός: Διάστημα του Dr. Christoph Englert, σε εικονογράφηση του Tom Clohosy Cole και μετάφραση του Ηλία Μαγκλίνη.

 

Πώς δημιουργήθηκε η μεγάλη έκρηξη και η δημιουργία του κόσμου μας;

Πώς είναι το σύμπαν σήμερα;

Ποιοι είναι οι τύποι των γαλαξιών;

Πώς λειτουργεί το Ηλιακό μας σύστημα;

Μπορεί να υπάρξει ζωή σε άλλους πλανήτες;

 

Ένα απολαυστικό βιβλίο που προσφέρει στους μικρούς αναγνώστες (7+) μια λεπτομερή εισαγωγή για να κατανοήσουν με απλό και ουσιαστικό τρόπο τον κόσμο μας, τη δημιουργία του αλλά και την εξέλιξή του μέχρι σήμερα.

 

 

Dr. Christoph Englert & Tom Clohosy Cole

“Προορισμός: Διάστημα (Destination: Space)”

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ηλίας Μαγκλίνης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Βιβλίο γνώσεων

ISBN: 978-960-572-226-5

ΣΕΛΙΔΕΣ: 40

ΣΧΗΜΑ: 26 x 29,5 εκ.

Σκληρό εξώφυλλο

ΤΙΜΗ: 14,99 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 7 ετών

 

 

Το Βιβλίο

Ανεβείτε στο διαστημικό λεωφορείο και ετοιμαστείτε για τη διαδρομή της ζωής σας καθώς θα εξερευνήσετε το βαθύ διάστημα με μια ομάδα πέντε ακόμα αστροναυτών.

 

Το ταξίδι της ανακάλυψης θα σας μεταφέρει στο τοπικό μας Ηλιακό Σύστημα και πέρα από αυτό, σε γαλαξίες μακρινούς και απέραντους. Σε κάθε στάση, θα μάθετε περισσότερα για την επιστήμη πίσω από τα άστρα, τους πλανήτες, τους μετεωρίτες και τους κομήτες των ουρανών μας, την ιστορία του σύμπαντός μας και την προέλευση του δικού μας πλανήτη, της Γης.

 

Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει και μια μεγάλη αφίσα διπλής όψης.

 

 

Οι Δημιουργοί

O Dr. Christoph Englert είναι καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης. Γεννήθηκε το 1981 στη Νότια Γερμανία, και αφού ολοκλήρωσε σπουδές Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Karlsruhe και το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Ζυρίχης από το 2002 έως και το 2007, έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στη Θεωρητική φυσική από το Πανεπιστήμιο Karlsruhe. Η έρευνα του Englert επικεντρώνεται στη φυσική των στοιχειωδών σωματιδίων και στις αλληλεπιδράσεις τους. Το Προορισμός: Διάστημα είναι το πρώτο του βιβλίο για παιδιά.

 

Ο Tom Clohosy Cole γεννήθηκε στο Μπράιτον και είναι εικονογράφος με έδρα το Λονδίνο. Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Kingston συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με πελάτες όπως: The Guardian, The New York Times, Sunday Times και Morrisons. Ο Τομ βρίσκει έμπνευση στη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τα ταξίδια και το Διάστημα.

0