Ο Παναγιώτης ξεκίνησε στα 15 και μέσα σε 5 χρονιά έχει καταφέρει να είναι λαμπερός και ταλαντούχος .

Ήθελα να κάνουμε αυτή την συνέντευξη αποδεικνύοντας ,πως το να ξεκινάς από μικρή ηλικία τα βήματα για τους στόχους ακολουθώντας αυτό που αγαπάς σημαίνει πάθος και δύναμη.

Καλωσόρισες Παναγιώτη στο TheLook.Gr . Βοήθησε μας να ρίξουμε “μια ματιά “σε εσένα . Πες μας δυο λόγια .

Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά υπερβολικά την μουσική, σαν άνθρωπος ωστόσο δεν είμαι πολύ περίπλοκος.

Σπουδάζεις  και συγχρόνως κάνεις μουσική και τραγούδι . Θα σκεφτόσουν ποτέ να παρατήσεις την μουσική για να ασχοληθείς με κάτι άλλο ?

Δεν θα παρατούσα την μουσική για τίποτα. Δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο. Ότι και αν γίνει στην ζωή μου η μουσική θα είναι πάντα η διέξοδος μου.

Στα 5 χρόνια που είσαι στη μουσική , αντιμετώπισες τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τις φανατικές θαυμάστριες. Σε τρόμαξε κάποια στιγμή όλο αυτό ?

Με τρόμαξε και με τρομάζει ακόμα. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να συνηθίσεις ποτέ. Αλλά δεν είναι κακός τρόμος, ίσα ίσα. Αυτό που με τρομάζει στην πραγματικότητα είναι η ευθύνη απέναντι σε όλο αυτόν τον κόσμο που με στηρίζει. Όμως αυτό είναι που δίνει κίνητρο ταυτόχρονα.

Θέλω να μοιραστείς μαζί μας την καλύτερη σου στιγμή και την πιο ακραία.

Η καλύτερη στιγμή μου σίγουρα τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το καινούργιο μου single “PROMISE” και η χειρότερη θα έλεγα ήταν σε μια στιγμή στο Colour Day Festival στην οποία μας πετούσαν νεροπίστολα την ώρα που τραγουδούσαμε με τους The Players. Η συναυλία ήταν φανταστική, απλώς ήταν η πρώτη χρονιά που μπήκε το νερό στο φεστιβάλ, και δεν ήξερε ίσως ο κόσμος πώς να το διαχειριστεί.

Το “Promise ” είναι η δική σου μουσική πρόταση . Πρωτοποριακό για ένα παιδί στην ηλικία σου να δημιουργεί με Ελληνικό και ξένο στίχο μαζί . Σου αρέσει πάντα να πρωτοτυπείς ? Θα δούμε από εσένα και άλλα τραγούδια σε αυτό το στυλ ?

Μου αρέσει πάντα να πρωτοτυπώ, όπως και σε όλους νομίζω, αλλά για εμένα στην πραγματικότητα αυτό το στυλ είναι οικείο γιατί με ξένη μουσική μεγάλωσα. Αυτό είμαι εγώ σαν καλλιτέχνης, όποτε θα δείτε πολλά τέτοια tracks από εμένα στο μέλλον.

Πως σκέφτεται ο Παναγιώτης ως solo artist πλέον? Τι θέλεις να έχεις πετύχει σε 10 χρόνια από τώρα ?

Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το μέλλον πολύ. Προετοιμάζομαι αλλά δεν βάζω ταμπέλες. Θέλω στο παρόν να είμαι υγιής και να κάνω μουσική που να αγγίζει τον κόσμο. Όσο κάνω αυτό, είμαι καλά.

Ξέρουμε ότι ο Justin Bieber είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης . Είναι όνειρο ζωής να συνεργαστείς μαζί του ? Το έχεις σκεφτεί φαντάζομαι .

Είναι όνειρο ζωής εννοείται, αλλά ως ρεαλιστής ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο. Ποτέ μη λες ποτέ όμως!

Πόσο πιστεύεις ότι σε έχουν βοηθήσει τα social media στην δουλειά σου ?

Πολύ. Πλέον ο κόσμος βασίζεται στα social media, οπότε μας βοηθάνε όλους. Υπάρχουν όμως και παγίδες. Πολλοί λένε ότι μπορείς πλέον να δείξεις την δουλειά σου πολύ εύκολα στον κόσμο, αλλά εξίσου εύκολα μπορείς να χαθείς ανάμεσα στη μάζα .

Ελεύθερος χρόνος . Τώρα μάλιστα έχουμε πολύ . Πως περνάς τις μέρες σου ? Τι σου αρέσει να κάνεις?

Κάνω πολύ μουσική, σκαλίζω παλιές ιδέες και περνάω χρόνο με την οικογένεια μου κάτι που μου είχε λείψει .

Τέλος να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτή μας την κουβέντα . Το κλείσιμο δικό σου

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία! Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς και σε ότι αφορά εμένα, σας υπόσχομαι τρομερά tracks στο μέλλον. Peace .

 

Το… promising «Promise» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

 Κάντε subscribe στο επίσημο κανάλι του Παναγιώτη Χατζήπαπα στο YouTube:

http://bit.ly/PanagiotisChatzipapasSubscribe

Βρείτε τον Παναγιώτη Χατζήπαπα στα social media:

Facebook: http://bit.ly/PanagiotisChatzipapasFacebook

Instagram: http://bit.ly/PanagiotisChatzipapasInstagram

YouTube: http://bit.ly/PanagiotisChatzipapasYouTube

7