Είναι σπουδαίο και ταυτόχρονα αισιόδοξο να βλέπεις παιδιά στην ηλικία των 16 να έχουν όνειρα και να δημιουργούν . Ο Unsalted είναι ένα νέο παιδί που μας συστήθηκε με το τραγούδι του “Petame”..

Ένα τραγούδι που δίνει γροθιά στο μαχαίρι για αυτά που νιώθουν και βιώνουν τα νέα παιδιά . Έχουμε την τιμή να μας παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη αποκλειστικά για το TheLook.Gr . Πάμε να τον γνωρίσουμε 

  • Καλωσήρθες στο TheLook. Πες μας δυο λόγια για εσένα για να σε γνωρίσουμε.

Καλημέρα σας και από εμένα . Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με καλέσατε σε αυτή  τη συνέντευξη . Το όνομα μου είναι Δημήτρης ή αλλιώς Unsalted . Ζω και έχω γεννηθεί στην Αθήνα . Δεν βάζω ταμπέλες στην μουσική μου. Μου αρέσει   πειραματίζομαι  με πολλά είδη και τύπων  μουσικής .Αν θα  μπορούσε κάποιος να με  χαρακτηρίσει  κάπως , ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να με αποκαλέσει θα ήταν καλλιτέχνης.  Όπως σας είπα και πριν δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και σχετικά είμαι νέος artist που μαζεύω εμπειρίες και ετοιμάζομαι να μπω  σε αυτό το μουσικό παιχνίδι μόνος μου. άλλωστε είμαι μόνο 16 χρονών .

  • Τι σημαίνει για εσένα να είσαι ο Unsalted και πως προέκυψε το καλλιτεχνικό σου όνομα ?

Δεν μπορώ να ορίσω τον όρο Unsalted συγκεκριμένα . Πιστεύω πως πριν εξηγήσω σε κάποιον τι σημαίνει Unsalted ο κάθε άνθρωπος έχει την δικιά του ερμηνεία για το τι μπορεί να σημαίνει και το ορίζει αλλιώς . Οπότε το αφήνω και εγώ έτσι . Το καλλιτεχνικό όνομα προέκυψε εντελώς τυχαία αναζητώντας ένα ψευδώνυμο για μένα έπεσα πάνω σε αυτή την ιδέα. Ήταν κάπου  στην πίσω σκέψη του μυαλού μου .Ουσιαστικά για μένα σημαίνει ανάλατος δηλαδή η ακριβής του μετάφραση . Ο ανάλατος άνθρωπος  δεν έχει στο μυαλό του το χρήμα (συμβολισμός αλάτι) για να βοηθήσει κάποιον η να πάρει κάτι ως αντάλλαγμα για να αγαπήσει , το κάνει απλά γιατί το θέλει .Αλλά γενικά όπως ανέφερα και πριν δεν μπορώ να το ορίσω συγκεκριμένα .

  • Καινούργιο υπέροχο τραγούδι το ” PETAME ” πως ξεκίνησες να γράφεις και τί είναι αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς επαγγελματικά με την μουσική ?

Είναι αλήθεια πως γράφω εδώ και αρκετό καιρό όταν αν κάποιος μπει σπίτι μου θα δει τα ντοσιέ με τους πεταμένους στίχους ,χαρτιά παντού ,τετράδια με κομμάτια που δεν έχουν βγει ποτέ ούτε έχουν ακουστεί καθόλου . Μου αρέσει να γράφω όταν δεν είμαι καλά η όταν βρίσκομαι σε μια τέλεια φάση της ζωής μου και γενικά οπότε μου έρχεται η επιθυμία . Το κομμάτι  “Petame” είναι αφιερωμένο και  γραφόταν καθώς ο παππούς μου βρισκόταν στο νοσοκομείο . Η αλήθεια είναι πως οι στίχοι ήταν διαφορετικοί καθώς βρισκόταν στην ζωή.  Με διαφορετικούς στίχους όπως ” παππού κρατήσουν απόψε γράφουμε κομμάτι με τους στοίχους που κρύβω κάτω από το κρεβάτι “ μόλις δυστυχώς έφυγε από την ζωή οι στίχοι άλλαξαν . Η αποξένωση και ο χωρισμός από τους φίλους μου καθώς έβλεπα ότι γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και φυσικά πάλευα γι’αυτό ,  με έκανε όλο και πιο δυνατό . Αυτό   με κάνει να θέλω να φτάσω No1 και να έχω πραγματικό κοινό που με αγαπάει και με στηρίζει  καθώς και αγαπημένους  ανθρώπους δίπλα μου .

  • Πως νιώθεις που ακούγεται το τραγούδι σου σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες ?

Το τραγούδι μου ακούγεται σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες σε συνεργασία με άλλες εταιρίες που με έχουν βοηθήσει σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά γίνεται εύκολο  να ταξιδέψει το τραγούδι μου παντού και να μπορεί ο ακροατής να το ακούσει οπότε και όπου θέλει. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

  • Τι μουσική ακούς στον ελεύθερο χρόνο σου ?

Στον ελεύθερο μου χρόνο δεν ακούω κάτι συγκεκριμένο,  συνήθως ακούω κάτι ανάλογα με την συναισθηματική κατάσταση που βρίσκομαι όπως και ο περισσότερος κόσμος πιστεύω . Μπορεί να ακούσω κάτι σε  reggaeton dancehall η κάτι με πολύ ενέργεια και ένταση τις περισσοτερες φορές αλλά γενικά δεν ακούω κάτι συγκεκριμένο ακούω ότι με εκφράζει .

  • Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές και με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς και γιατί ?

Γενικά δεν επηρεάζομαι  από κάποιο μουσικό  η καλλιτέχνη συγκεκριμένα . Καθημερινές επιρροές έχω , όπως οι αποτυχίες μου ή οι επιτυχίες μου σε όλους τους τομείς . Μια μεγάλη επιρροή για εμένα είναι η κοπέλα μου που με στηρίζει κάθε μέρα . Στηρίζομαι λοιπόν  πολύ στην συναισθηματική /ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι . Μπορεί να γράψω επίσης για ένα δυσάρεστο γεγονός η για ένα χαρούμενο γεγονός που άκουσα ή είδα ή διάβασα . Θέλω αυτά που γράφω να  με εκφράζουν όπως και το κοινό μου τωρινό / μελλοντικό να ταυτίζεται με εμένα και να γουστάρουμε όλοι μαζί . Φυσικά και στο μέλλον θα ήθελα να συνεργαστώ με κάποιους Έλληνες καλλιτέχνες . Έχω μιλήσει με πολλά γνωστά ονόματα και καλλιτέχνες καθώς ήμουν για πολύ λίγα χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης ως βοηθητικός αλλά και σε κάποια διαφημιστικά . Σέβομαι και εκτιμώ όλους όσους κάνουν μουσική έναν προς  έναν και σίγουρα θέλω κάποτε θα συνεργαστώ με κάποιον Έλληνα καλλιτέχνη . Θα το αφήσω λοιπόν να έρθει ‘οπως και όταν πρέπει .

  • Μέχρι που θα ήθελες να φτάσεις στη μουσική και τι να περιμένουμε από εσένα ? Επόμενα μουσικά σχέδια ?

Βασικά δεν έχω βάλει όρια στην μουσική μου και ούτε έχω βάλει συρματοπλέγματα κ τοίχους . Αγαπάω την μουσική και προσπαθώ να την εξελίξω καθημερινά όσο δεν πάει . Από μένα το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι κάμποσες συνεργασίας με άλλους καλλιτέχνες,  σκληρή – ποιοτική δουλειά αυτά με λίγα λόγια. Τα υπόλοιπα  θα τα δείτε στην πορεία την εξέλιξης μου / καριέρας μου μείνετε συντονισμένοι έρχονται πολύ καινούργια πράγματα . Επόμενα μουσικά σχέδια , παρουσιάσεις , μουσικά πρότζεκτ  , φιλανθρωπικές δράσεις μπόλικες με μερικούς από εσάς και ναι  όπως σας είπα δεν είμαι προβλέψιμος :)… Stay tuned λοιπόν .

  • Θα ήθελες να ασχοληθείς μα κάτι άλλο επαγγελματικά ή θα ακολουθήσεις τον δρόμο της μουσικής ?

Φυσικά πέρα από την μουσική έχω και άλλα σχέδια όπως θέλω να σπουδάσω τουριστικά.  Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω ,να γνωρίζω κόσμο , κουλτούρες ,έθιμα,θρησκείες και σίγουρα αυτό θα με βοηθήσει και με την μουσική μου.  Θα μπορώ να γνωρίζω και να μαθαίνω διαφωρετικά είδη μουσικής και να εμπνέομαι καθημερινά.  Σίγουρα θέλω να ασχοληθώ και με την μουσική επαγγελματικά όπως έχω ήδη αρχίσει  αλλά παράλληλα και με κάτι άλλο που αγαπώ.

  • Τι συμβουλή θα έδινες στα παιδιά της ηλικίας σου που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους ?

Η συμβουλή μου προς όλα τα παιδιά εκεί έξω που προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους και  τα όνειρα τους , είναι να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται και πάντα να παλεύουν καθημερινά για να πετύχουν  αυτό που αγαπάνε ουσιαστικά . Να βρουν αυτό που αγαπάνε και να το εξελίξουν ως το τέρμα . Να πιστεύουν στα όνειρα τους και να μην δώσουν ποτέ το δικαίωμα κάποιος να τους κουμαντάρει και να τους κόψει τα όνειρα

  • Κλείνοντας μια ευχή για εσένα και μια ευχή για τον κόσμο που σε ακούει και σε στηρίζει .

Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίζετε από το 0 . Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι σε εσάς και στον εαυτό μου πως δεν θα σας απογοητεύσω και μαζί θα πετάξουμε ψηλά . Να είστε όλοι  καλά και να κυνηγάτε τα όνειρα σας μέχρι τέλους.

0