Από σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα κατηγορία, το τραγούδι του ΣΚ μιας και κάθε Παρασκευή κυκλοφορούν νέα singles

Τους Clean Bandit τους γνωρίζουμε σχεδόν όλοι. Το βρετανικό συγκρότημα της ηλεκτρονικής μουσικής που καταφέρνει να συνδιάζει την ποπ με την έλεκτρο, την crossover όπερα με την χορευτική μουσική και που έγιναν πολύ γνωστοί πριν δύο χρόνια με το Rockabye και τους Sean Paul & Anne -Marie,  τραγούδι που παρέμενε για αρκετές εβδομάδες στις πρώτες θέσεις των charts παγκοσμίως.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “New Eyes” που ανέβηκε στην 3η θέση των charts της Μεγάλης Βρετανίας πριν τέσσερα χρόνια. Την 30η Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν, τελικά, το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας τους με τίτλο “What Is Love” όπου θα περιέχονται οι μεγάλες επιτυχίες τους “Rockabye”, “Symphony”, “Solo”, “I Miss You” και ένα νέο track με την αγαπημένη και μισή ελληνίδα τραγουδίστρια Marina (από τους Marina and the Diamonds) με τίτλο “Baby”.

Στα φωνητικά συμμετέχει και ο αγαπητός “μαϊντανός” της προηγούμενης χρονιάς, πουερτορικανός Luis Fonsi.

Το “Baby” είναι ένα λάτιν ποπ ρυθμικό τραγούδι που από την πρώτη στιγμή “κολλάς”. Τα “γλυκά” φωνητικά της Marina με την rap “συνδρομή” του Fonsi δένουν τόσο όμορφα που σε κάνουν να μελαγχολείς και να σκέφτεσαι τον προηγούμενο σου έρωτα.

Καλή σας ακρόαση!

0