Αρχικά, φωτογραφίες στα social media προκάλεσαν φήμες. Και τελικά οι «Spice Girls» το επιβεβαίωσαν: ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. «Νιώθουμε ότι έχει έρθει τώρα ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί»

 

Τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls ξαναβρέθηκαν χθες για πρώτη φορά από το 2012 και ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να εργαστούν «σε νέες ευκαιρίες».

 

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μέλανι Μπράουν, η Έμα Μπάντον, η Μέλανι Τσίσολμ και η Τζέρι Χόρνερ συναντήθηκαν στο σπίτι της τελευταίας στο βόρειο Λονδίνο, ενώ παρών ήταν και ο πρώην μάνατζέρ τους Σάιμον Φούλερ.

 

Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα ανέφερε: «Πάντα μας συγκινούσε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για τις Spice Girls. Νιώθουμε ότι έχει έρθει τώρα ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί».

 

 

Οι Spice Girls σχηματίστηκαν το 1994 έπειτα από κάστινγκ. Το πρώτο τους single «Wannabe», που κυκλοφόρησε το 1996, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πουλώντας συνολικά 85 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, αριθμός ρεκόρ για ένα γυναικείο συγκρότημα.

 

Οι Spice Girls διαλύθηκαν το 2000, όμως το 2012 έκαναν μια εμφάνιση στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Επίσης το 2007-2008 οι Spice Girls πραγματοποίησαν μια περιοδεία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ με την αφορμή της έκδοσης ενός άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

 

«Περάσαμε ένα καταπληκτικό απόγευμα συζητώντας και αναπολώντας τις εκπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί», σχολίασε το συγκρότημα μετά τη χθεσινή του συνάντηση. «Συμφωνούμε όλες ότι υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες που θα αγκαλιάσουν ξανά την αρχική ουσία των Spice Girls, ενώ θα ενισχύσουν το μήνυμά μας προς τις επόμενες γενιές για γυναικεία ενδυνάμωση», πρόσθεσε.

 

Εξάλλου τα μέλη του συγκροτήματος ανήρτησαν φωτογραφίες στο Instagram από τη χθεσινή τους συνάντηση, με σχόλια που άφηναν να εννοηθεί ότι επίκειται επανένωση.

 

Η Έμα Μπάντον έγραψε «το μέλλον μοιάζει spicy», ενώ η Τζέρι Χόρνεν ανέφερε «η #girlpower είναι ζωντανή και καλά».

 

Ωστόσο τον Νοέμβριο του 2017 η Βικτόρια Μπέκαμ είχε σχολιάσει σχετικά με μια ενδεχόμενη επανένωση των Spice Girls: «Δεν πρόκειται να συμβεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γνωρίζεις πότε έχει έρθει η ώρα» να αποσυρθείς.

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, το συγκρότημα μπορεί να κερδίσει έως και 10 εκατομμύρια λίρες από προτάσεις που έχει λάβει για κάποια τηλεοπτικά σχέδια στην Κίνα, ένα τηλεοπτικό σόου ταλέντων, διαφημίσεις και ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Παρόλα αυτά πηγή διευκρίνισε ότι, εφόσον επανενωθεί το συγκρότημα, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα τραγουδά.

 

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

 

 

0