Η Ariana Grande μας επιφύλαξε για τα φετινά Χριστούγεννα ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Imagine» το οποίο και κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Ο τελευταίος μήνας ήταν γεμάτος από τεράστιες επιτυχίες για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, αφού πέντε εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το «Thank U, Next» έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στην καριέρα της.

Το single ήδη μετράει αρκετές εβδομάδες παραμονής τόσο στο #1 της Αγγλίας όσο και της Αμερικής. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα η Ariana Grande πρόσθεσε στο βιογραφικό της δύο υποψηφιότητες για Grammy.

Το τελευταίο άλμπουμ της, το «Sweetener» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, προτείνεται για τον τίτλο του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ» στα 61α Βραβεία Grammy, ενώ το single «God Is A Woman» είναι υποψήφιο για την «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία».

Η ίδια μας αποκαλύπτει : «Ένα μεγάλο μέρος αυτού του άλμπουμ θρηνεί για τις αποτυχημένες αλλά σημαντικές, όμορφες σχέσεις στη ζωή μου, καθώς επίσης γιορτάζει την ανάπτυξη και την εξερεύνηση μίας νέας ανεξαρτησίας», γράφει η Ariana Grande για τον επόμενο δίσκο της.

«Αλλά για όσους ρωτάτε για το “Imagine” θα έλεγα ότι εάν το “Thank U, Next” σημαίνει “αποδοχή”, το “Imagine” σημαίνει την “άρνηση”. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα», εξηγεί.

Ακούστε ένα μικρό απόσπασμα όπως η ίδια το έβαλε στο instagram story της

0