Μετά από 35 χρόνια απουσίας στη μουσική βιομηχανία τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των 70s, ΑΒΒΑ ανακοίνωσαν πριν μερικές μέρες την επανασύνδεσή τους και μάλιστα την κυκλοφορία δύο νέων τραγουδιών.

«Και οι 4 αισθανθήκαμε ότι έπειτα από 35 χρόνια θα είχε πλάκα να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και να επιστρέψουμε στο studio. Και αυτό κάναμε!  Ήταν σαν ο χρόνος να είχε σταματήσει και απλώς να λείπαμε  σε διακοπές», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα μέλη του συγκροτήματος στην ανακοίνωσή τους ενώ πρόσθεσαν «Μπορεί να γεράσαμε όμως το τραγούδι είναι νέο! Και αυτό μας κάνει να νιώθουμε πολύ όμορφα».

 

Το ένα από τα δύο πολυαναμενόμενα τραγούδια φέρει τον τίτλο «I Still Have Faith In You» και θα παρουσιαστεί σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή παραγωγής NBC και BBC τον προσεχή Δεκέμβριο, όπως ευελπιστεί το συγκρότημα.

Εν τω μεταξύ το συλλεκτικό βινύλιο 7′ ίντσο που κυκλοφόρησε πριν από δυο εβδομάδες ενόψει της παγκόσμιας μέρας βινυλίου, το “Summer Night City” και που έχουν κυκλοφορήσει μόνον σε 2.000 αντίτυπα,  πωλείται από κερδοσκόπους από 60 ευρώ και πάνω στο ebay και στο discogs, ενώ η αρχική τιμή ήταν στα 13 ευρώ.

0