Παρόλο που πολύς κόσμος περίμενε την performance της στα φετινά βραβεία Grammy, η Ariana Grande δεν παρευρέθηκε. Η 25χρονη τραγουδίστρια επρόκειτο να τραγουδήσει στη σκηνή των Grammys, πράγμα που δε συνέβη ποτέ. Σύμφωνα με την παραγωγή της βραδιάς, η Grande δεν είχε χρόνο να ετοιμάσει την performance της, ενώ σύμφωνα με την ίδια, η παραγωγή καταπίεσε την προσωπική της έκφραση και τη δημιουργικότητά της.

Τουλάχιστον η Ariana αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter μια σειρά φωτογραφιών με το φόρεμα που σκόπευε να φορέσει αν πήγαινε στα βραβεία, δημιουργία του σχεδιαστή Zac Posen

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, η νεαρή τραγουδίστρια δε σταμάτησε να παρακολουθεί και να σχολιάζει τα βραβεία. Αποκορύφωμα ήταν η στιγμή της νίκης της, για το BEST POP VOCAL ALBUM, την οποία η Grande ανήγαγε στo μπαλάκι του hockey που την είχε χτυπήσει όταν ήταν 5 ετών. Στη συνέχεια, έβγαλε τον ευχαριστήριο λόγο της με ένα tweet, δίνοντάς μας την πιο millenial ευχαριστία που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

“Ξέρω ότι δεν είμαι εκεί απόψε (πιστέψτε με, προσπάθησα και μέχρι και τώρα θα ήθελα να είχαμε βρει ένα τρόπο) και ξέρω ότι είπα ότι προσπαθώ να μην δίνω τόση σημασία σε αυτά τα πράγματα …. αλλά f ** k. …… αυτό είναι άγριο και όμορφο. ”

 

0