Με πρωτοβουλία του BBC Radio 1 της Αγγλίας κυκλοφορεί σήμερα ένα φιλανθρωπικό τραγούδι στο οποίο συμμετέχουν 23 διάσημοι καλλιτέχνες  με σκοπό τη συγκέντρωση βοήθειας για οργανώσεις που βοηθούν πληγέντες από την κρίση του κορονοϊού.
 
Το τραγούδι είναι διασκευή στο τραγούδι του συγκροτήματος των Foo Fighters  και λέγεται «Times Like These». Είχε κυκλοφορήσει το 2003 και είχε ανεβεί στο #12 των Βρετανικών Charts
 

Την παραγωγή στο τραγούδι έκανε ο Fraser T Smith ενώ οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι εκτός από τους ίδιους τους Foo Fighters, ο Chris Martin των Coldplay, οι 5 Seconds of Summer, οι Bastille, οι Biffy Clyro και οι Royal Blood, ακόμα οι τραγουδιστές Sam Fender,  Sean Paul και  Rag’n’Bone Man καθώς και οι τραγουδίστριες, Dua Lipa, Rita Ora, Ellie Goulding, Hailee Steinfeld, Paloma Faith, Jess Glyne, Anne-Marie, Mabel, Zara Larsson  κ.ά.

 Τα έσοδα από τα streams και downloads του τραγουδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διατεθούν στις οργανώσεις Children in Need και Comic Relief για να καλυφθούν ανάγκες Βρετανών που πλήττονται από την πανδημία.

Ο Κρις Πράις, υπεύθυνος μουσικής του BBC Radio 1, δήλωσε ότι η διασκευή «στέλνει ένα απλό μήνυμα στον κόσμο: ότι η δύναμη της μουσικής και η ανθρώπινη δημιουργικότητα μπορούν να ξεπεράσουν φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια για να οικοδομήσουν μια αίσθηση κοινότητας, συντροφικότητας και αποφασιστικότητας, ακόμα και όταν είμαστε αναγκαστικά χωριστά».

Τα κέρδη από την κυκλοφορία του τραγουδιού στις υπόλοιπες χώρες θα μεταφερθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

1