Κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες η συνεργασία των Little Mix με τους Cheat Codes.

Μετά το μουσικό αντάμωμα με τους CNCO και το εκρηκτικό remix του “Reggaetón Lento”, το γυναικείο συγκρότημα από τη Μ. Βρετανία ενώνει τις δυνάμεις του με ένα ιδιαίτερο γκρουπ DJs, τους Cheat Codes.

Μαζί δημιουργούν ένα μελωδικό παραμύθι για μια αγάπη που έχει φθάσει στο τέλος της αλλά τα σημάδια της θα παραμείνουν χαραγμένα για πάντα στην καρδιά. Ο τίτλος του: “Only you”! Οι Cheat Codes μιλώντας για το τραγούδι, αναφέρουν πως απευθύνεται σε αυτό «το ιδιαίτερο άτομο με το οποίο δεν έχει σημασία πού είσαι στο σύμπαν, αλλά τα αστέρια σας ακόμα ευθυγραμμίζονται».

Την σύνθεσή του ανέλαβαν οι The Six, οι Digital Farm Animals και οι Cheat Codes, ενώ οι τελευταίοι έκαναν και την παραγωγή. Το single θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη τριπλή συλλογή «Ministry Of Sound & Love Island Present The Pool Party». Όσον αφορά τη συνάντηση τους με τις Little Mix, αυτή ήρθε πολύ αρμονικά, αφού όπως δηλώνουν οι φωνές των Perrie, Jade, Jesy και Leigh-Anne ήταν ακριβώς αυτό που έψαχναν. Οι δυο πλευρές φαίνονται πολύ ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα, το ίδιο και οι θαυμαστές τους, με το lyric video του τραγουδιού να ξεπερνά τις 1.700.000 προβολές στο Youtube λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του.

Πολύ καλή αρχή για το νέο ξεκίνημα των Little Mix, οι οποίες έχουν επιστρέψει στο στούντιο ήδη από τον Μάρτιο. Μετά την επανέκδοση του Glory Days – The platinum edition, το οποίο περιλάμβανε τρία καινούργια τραγούδια και ένα ντοκιμαντέρ για το μέχρι τώρα ταξίδι τους, ήρθε η στιγμή να κάνουν το επόμενο δισκογραφικό βήμα. Σε δηλώσεις της, η Leigh-Anne αποκάλυψε πως δεν θα αλλάξουν πολλά, μιας και ο μεγάλος στόχος τους είναι να συνεχίσουν να εμπνέουν όλο και πιο πολλούς ανθρώπους με τη μουσική τους. Υποσχέθηκε, όμως, ακόμη περισσότερη «γυναικεία» δύναμη!   

Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για το πέμπτο άλμπουμ του συγκροτήματος,  ωστόσο τα μέλη του «δίνουν» στους θαυμαστές τους μικρές γεύσεις από όσα έπονται μέσω των λογαριασμών τους στα social media. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε!

Μέχρι τότε, αρκεί να απολαύσουμε το μοναδικό ρυθμό του “Only you”.

1