Η “Αρετούσα’’ από την Κρήτη, ή αλλιώς Εμμανουέλα Χιωτάκη μας στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας με ένα νέο τραγούδι που έγραψε κατά τη διάρκεια “της καραντίνας” με τίτλο “Θα είμαστε εκεί”.

Ένα τραγούδι που έγραψε για όσους βρίσκονται μακριά μας, ελπίζοντας να ‘‘είμαστε εκεί’’ ξανά όλοι μαζί!

Το τραγούδι αυτό είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από τον επερχόμενο δίσκο της “Λόγια καρδιάς” σε στίχους και μουσική δική της και ενορχήστρωση του Χριστόφορου Κροκίδη, που θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο. Ο ρομαντισμός του τραγουδιού αλλά και ο φλαμένγκο ρυθμός από την κιθάρα της και τις καστανιέτες θα ανεβάσει σίγουρα την καλοκαιρινή σας διάθεση!

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην περιοχή της Φλόριντας όπου και βρίσκεται η ερμηνεύτρια αυτή τη στιγμή και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Fort de Soto που ανακαλύφθηκε από Ισπανούς εξερευνητές. Η επιλογή του μέρους δεν έγινε τυχαία καθώς το τραγούδι έχει επιρροή από ισπανικούς ήχους. Το videoclip έχει γίνει σε παραθαλάσσια μέρη θυμίζοντάς μας καλοκαιρινούς προορισμούς ,και ξετιλύσσεται μια ιστορία “αγάπης” ενός καθημερινού ζευγαριού.

Δείτε το videoclip :

iTunes : https://apple.co/2NMl0tu Spotify :https://spoti.fi/3eQgV3o

Deezer : https://bit.ly/2BY4wLX

Google Play : https://bit.ly/2YNmqdk

Soundcloud : https://soundcloud.com/emma-chiotaki/

Λίγα λόγια για την ερμηνεύτρια :

Η Εμμανουέλα Χιωτάκη κατάγεται από την Κρήτη και γεννήθηκε στα Χανιά. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 10 χρόνων και 18 χρόνων απέκτησε το πτυχίο κλασικής κιθάρας από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών με άριστα με την καθηγήτριά της Αθηνά Καπνισάκη, όπου έκαναν μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Σε ηλικία 15 χρόνων συμμετείχε σε συναυλίες του Βαγγέλη Μπουντούνη στο Ηρώδειο όπου έγινε ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας ‘‘100 κιθάρες’’ αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι οποίες επαναλήφθηκαν 12 χρόνια μετά στους ίδιους χώρους. Επίσης απέσπασε δύο φορές το 1ο βραβείο και και το 2ο βραβείο αντίστοιχα σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κλασικής κιθάρας. Είναι κάτοχος και διπλώματος μουσικοθεραπείας με σεμινάρια ‘‘ηχοθεραπείας’’ στο Νεπάλ αλλά και διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός απ’ το Πολυτεχνείο Ξάνθης.

0