Και ενώ βρισκόμαστε στην αναμονή για την κυκλοφορία του νέου, όγδοου άλμπουμ, της αγαπημένης Toni Braxton, με τίτλο “Sex & Cigarettes”, που ήδη έχει βγει για pre-order και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Μαρτίου, το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου κυκλοφορεί σήμερα.

Μία μελωδική ατμοσφαιρική μπαλάντα όπως μας έχει συνηθίσει η Toni με R&B στοιχεία, στην οποιία πραγματεύεται έναν έρωτα που έληξε άδοξα, λόγω μιας ερωτικής απάτης, δηλαδή όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα τραγούδια (Deadwood & Long As I Live)

Στο album θα υπάρχει μια συνεργασία με την Colbie Caillat και άλλη μια με το θρυλικό συγκρότημα της R’n’B, En Vogue! Στο tracklist θα συμπεριλαμβάνεται και η πρωτότυπη εκτέλεση του τραγουδιού “Coping” το οποίο έχουμε ήδη ακούσει μέσα από πέντε διαφορετικά remixes σε συνεργασία με καλλιτέχνες, όπως οι Eden Prince, Paris & Simo, Stadiumx, Disco Killerz και Tom Swoon.

“You make me crazy, crazy
I swear you act like you hate me, hate me
How can you tell me “I love you”
Then do the things you do?
At least try to lie to me, lie to me
Oh yeah
Instead, you come straight to our bed
Smelling like sex and cigarettes”

Επίσης στις 23 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα και το νέο της videoclip για το “Long As I Live” που μπορείτε σε αυτό το link να δείτε ένα μικρό στιγμιότυπο όπου στο video πρωταγωνιστούν και οι αδερφές της Tamar και Towanda Braxton! 

Sex & Cigarettes Tracklist:

  1. Deadwood
  2. Coping
  3. Long As I Live
  4. My Heart (Featuring Colbie Caillat)
  5. Foh
  6. Sorry
  7. Tear Me Up, Knock You Down (Featuring en Vogue)
  8. Sex & Cigarettes
  9. Mission
  10. Zodiac
  11. Don’t Look Back
  12. The Last Time

 

0