Όταν μία διοργάνωση συνδυάζει την αγάπη με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση σε αυτο που κάνεις, το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό.

 

 

Αυτος ο υπέροχος συνδυασμός λειτούργησε και στην 4η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ,  που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ 1 Απριλίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου.

 

Χίλιοι τριακόσιοι θεατές παρακολούθησαν μαγεμένοι μία διαφορετική επίδειξη μόδας, με όρθια και καθήμενα μοντέλα, ντυμένα με ενδύματα Prêt à Porter και υψηλής ραπτικής.

Έμπειρα και ανερχόμενα μοντέλα σε αγαστή συνεργασία με κορυφαίους αθλητές ΑμεΑ  παρέλασαν μπροστά στους εκστασιασμένους θεατές και απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και η διαφορετικότητα είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας.

Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, με 11 παγκόσμια και 5 πανευρωπαϊκά ρεκόρ, Γιάννης Κωστάκης , η αποκαλούμενη «νεράϊδα» της πισίνας, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, χρυσό στους πανευρωπαϊκούς του Δουβλίνο 2018 και κορυφαία αθλήτρια ΑμεΑ 2018-2019, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Tae Kwon Do και πρέσβειρα του αθλήματος Δήμητρα Πασχάλη, ο Βασίλης Ντούνης, πρωταθλητής ξιφασκίας με χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2019 στο Ντουμπάι, ο επί πέντε συνεχή χρόνια χρυσός του μήκους Χρήστος Τσιουρής, ο Χρήστος Μελέτης, πρωταθλητής κολύμβησης,  ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με αμαξίδια αλλά και του Παναθηναϊκού και η Γεωργία Καλτσή, παίκτρια της ομάδας Μπάσκετ με αμαξίδια του Γ.Σ. Αμαρουσίου και αθλήτρια ξιφασκίας, απέδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μοντέλα που παρελαύνουν στις πασαρέλες της μόδας.

 

 

Έχουν επάξια παρελάσει στην πασαρέλα της ζωής και την έχουν κατακτήσει. Ο Βολιώτης χορευτής με αμαξίδιο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απέδειξε στους συντοπίτες του ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον.

Η συγκλονιστική χορογραφία της Κωνσταντίνας Μπάδρα «ζωγραφιά του Θεού» Νανά Χριστίνα Τζαβάρα, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Οι θεατές απόλαυσαν και θαύμασαν ενδύματα από επιχειρήσεις και καταστήματα του Βόλου. Έμειναν εκστατικοί με τις δημιουργίες του διεθνούς φήμης Έλληνα Σχεδιαστή Μάικ Νικολάτου που σπανίως επιδεικνύει τα μαγευτικά του δημιουργήματα επί ελληνικού εδάφους.

Όλα αυτα όμως δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε ο σύλλογος «Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι με Ειδικές Ανάγκες, Μόνο Άνθρωποι» (ΔΥΑμεΑ) με πρόεδρο την κα. Σύλβια Αντώναρου και η αμέριστη συνεργασία της με την Κοιν. Σεπ Παγκόσμια Αγκαλιά, της ιδρύτριας Ευγενίας Φραγκούλη και της προέδρου της, Αθηνάς Ζέρβα (προπονήτρια της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών).

 

Η συνεισφορά της Περιφέρειας Μαγνησίας, του Δήμου Βόλου, επιχειρήσεων της τοπικής κοινωνίας, αλλά και κορυφαίων Ελληνικών επιχειρήσεων συνέβαλλαν στα μέγιστα στην επιτυχία της βραδιάς.

 

Υπερήφανος Χορηγός Επικοινωνίας

 

 

 

 

0