Από τις εκδόσεις Gutenberg κυκλοφορεί το βιβλίο της Karin Slaughter «Όμορφα Κορίτσια» σε μετάφραση Κωνσταντίνου Αρμάου και Μαρίας Πλουμιτσάκου.

 

 

Το βιβλίο

“Όμορφα Κορίτσια”

Karin Slaughter

 

Μετάφραση: Κωνσταντίνος Αρμάος, Μαρία Πλουμιτσάκου

 

Ο εκδότης Κ. Δαρδανός σημείωνει για την έκδοση:

“Στις εκδόσεις Gutenberg θέτουμε διαρκώς νέους στόχους και συντονιζόμαστε με τον παλμό της εποχής. Η σειρά «Aldina/Μυστήριο» εμπλουτίζεται λοιπόν με το απολύτως σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα « Όμορφα κορίτσια» της Karin Slaughter –μιας εκ των πλέον ευπώλητων και αναγνωρισμένων συγγραφέων αστυνομικών μυθιστορημάτων παγκοσμίως.

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία είναι το επίκεντρο του καθηλωτικού αυτού βιβλίου. Ένα κορίτσι εξαφανίζεται, μια οικογένεια διαλύεται. Η Κλερ μάταια περιμένει να μάθει κάποιο νέο για τη εξαφανισμένη αδερφή της. Όταν μετά από χρόνια εξαφανίζεται άλλο ένα κορίτσι με παρόμοιο τρόπο, ο εφιάλτης επιστρέφει στη ζωή της Κλερ.

Πειστικές ανατροπές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις σ’ ένα από τα πιο συναρπαστικά βιβλία που έχουμε εκδώσει στη σειρά «Aldina/Mυστήριο». Το εξώφυλλο κοσμεί ο πίνακας του Π. Μητσομπόνου”.

 

 

Ένα συναρπαστικό, καθηλωτικό μυθιστόρημα από τη «σύγχρονη βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος» με 35 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμo. Πρόκειται για  «μια συναρπαστική ιστορία όπου τα νήματα κινούν δυναμικοί γυναικείοι χαρακτήρες» (The New York Times).

 

 

 

3