Το πρώτο εκδοτικό πρόγραμμα των εκδόσεων Ψυχογιός αριθμεί  21 νέους τίτλους, οι οποίοι κυκλοφορούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει βιβλία για ενηλίκους, εφήβους και παιδιά.

 

Το συγκλονιστικό και διαχρονικά επίκαιρο μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Κόρμιερ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΟ μιλά για τρεις έφηβους που βρίσκονται στο επίκεντρο μιας τρομοκρατικής επίθεσης.

 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

“ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΟ”

ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΟΡΜΙΕΡ

Κατηγορία : Λογοτεχνία

Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό

Σειρά : Πυξίδα (για εφήβους και ενήλικες)

Ημ. Έκδοσης : 27/09/2018

Σελίδες : 312

Τιμή πώλησης: 14,40 €

Ηλικία : 14+,16+

ISBN:978-618-01-2528-3

ISBN Ebook: 978-618-01-2529-0

Σχήμα: 14 x 21 cm

Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ

Μορφή ebook : ePUB

Μεταφραστής : ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΚΩΣΤΙΑ

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Γιατί εμένα, μπαμπά; Μια ομάδα τρομοκρατών καταλαμβάνει ένα λεωφορείο και κρατά τα παιδιά σε ομηρία. Τρεις έφηβοι θα βρεθούν στο κέντρο της τραγωδίας: ο Μίρο, ο τρομοκράτης, η Κέιτ, η οδηγός, και ο Μπεν, ο ενδιάμεσος. Ο θάνατος μπορεί να είναι ο μοναδικός τρόπος διαφυγής τους.

 

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, πιο επίκαιρο από ποτέ.

 

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΟΡΜΙΕΡ (1925-2000), Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, ήταν αυτός που άλλαξε τη μορφή της νεανικής λογοτεχνίας κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του και πλέον θεωρείται από τους πρωτοπόρους του είδους. Τον απασχολούσαν ιδιαιτέρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και αυτό αντανακλάται στο έργο του, το οποίο περιλαμβάνει θέματα όπως η κακομεταχείριση, η ψυχική ασθένεια, η βία, η εκδίκηση, η προδοσία. Τα πιο γνωστά μυθιστορήματά του έχουν τιμηθεί με διάφορα βραβεία στις ΗΠΑ. Το 1991 του απονεμήθηκε το βραβείο Margaret A. Edwards για τη συνολική συνεισφορά του στη λογοτεχνία για εφήβους.

 

 

0