Μια ανάσα βρισκόμαστε  από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του 3ου παγκόσμιου διαγωνισμού ποίησης «Κ.Π.Καβάφης 2017»

 

Η international art academy διοργανώνει και φέτος τον 3ο παγκόσμιο διαγωνισμό ποίησης «Κ.Π.Καβάφης» για το 2017. Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει ως επιβράβευση την έκδοση της ποιητικής του συλλογής. Παράλληλα όμως θα δοθούν τιμητικά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι από την International Art Academy σε όλους τους συμμετέχοντες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση. Συνολικά θα δοθούν 30 βραβεία.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται για τρίτη φορά μετά από την επιτυχία του 1ου και 2ου διαγωνισμού κατά τα προηγούμενα έτη (2015,2016)  από τους οποίους αναδείχτηκαν σημαντικά έργα από εξαίσιους σύγχρονους ποιητές εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο την Ποίηση ανά τον κόσμο. Οι βραβευμένες ποιητικές συλλογές των προηγούμενων διαγωνισμών έχουν ήδη εκδοθεί.

Στην παρούσα φάση ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής ανακοινώνονται σταδιακά τα αποτελέσματα της προκριματικής φάσης και όταν ολοκληρωθεί  η προκριματική διαδικασία, αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα.

 

 

0