Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, το The Look.Gr παρευρέθηκε στην επίσημη και μοναδική προβολή της ταινίας «Επικίνδυνη Εκδίκηση». Η ταινία γυρίστηκε από την «Ωκεανός Tv» και όταν ο παραγωγός απεβίωσε, τα δικαιώματα της ταινίας χάθηκαν, οπότε δεν προβλήθηκε ποτέ!

 

22 χρόνια μετά, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της Μαρίτας Ρίτζι μαζεύτηκαν στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Αίτιον Cafe» για να παρακολουθήσουν με συγκίνηση αυτη τη μοναδική προβολή, που όπως μας εξομολογήθηκαν κάποιοι συντελεστές δεν την είχαν δει ούτε αυτοί, μονταρισμένη.

Η μητέρα μιας κοπέλας αυτοκτονεί, λόγω ερωτικής απογοητεύσης και η κόρη της  βάζει  σκοπό ζωής να πάρει εκδίκηση από τον άνδρα που φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή για τον άδικο χαμό της. Έτσι, η κοπέλα προσποιούμενη την δημοσιογράφο, επιμένει να πάρει συνέντευξη από τον διάσημο ηθοποιό κύριο Ουράνη (Ερρίκο Μπριόλα) με σκοπό να τον δολοφονήσει. Η οικονόμος του ωστόσο υποψιάζεται την κοπέλα από την πρώτη στιγμή λόγω της επιμονής της κ προσπαθεί με διάφορα μέσα να ανοίξει τα μάτια του ηθοποιού. Η κοπέλα  βασανίζεται από τη σκέψη της εικόνας του χαμού της μητέρας της και παράλληλα δυναμώνει η θέλησή της να τον σκοτώσει. Ο σαγηνευτικός ηθοποιός γοητεύεται  από την κοπέλα και προσπαθεί να την διεκδικήσει.

Η Μαρίτα Ρίτζι, σε ένα καταλυτικό ρόλο ως η  φίλη της κοπέλας που της στάθηκε σε κάθε δύσκολη της στιγμή και προσπαθεί να την πείσει να ξεχάσει και να προχωρήσει την ζωή της.

Μία ταινία με ενδιαφέρουσα πλοκή που κρατά  αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καλογυρισμένη, με όμορφη φωτογραφία, προσεγμένες λεπτομέρειες,  καταπληκτικές ερμηνείες και πραγματικά θεωρώ ότι  αξίζει της προσοχής από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς να την εντάξουν στο πρόγραμμα τους.

 

Μια έξοχη ταινία σε παραγωγή και σκηνοθεσία Παντελή Σκουρμπέλου με την Χριστίνα Συμεωνίδου και τον μοναδικό Ερρίκο Μπριόλα στον ρόλο του Ουράνη. Στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την ίδια την Μαρίτα Ρίτζι και τον διευθυντή παραγωγής παρευρέθηκαν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και αρκετοί καλλιτέχνες του  χώρου της τηλεόρασης και του θεάτρου. Συγκεκριμένα τίμησαν με την παρούσία τους ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Παρόν» Νίκος Τζιανίμης και ο ναύαρχος του πολεμικού ναυτικού Βελισσάριος Παπάς, ενώ από ηθοποιούς η εξαιρετική Άννα Πατζέλη και οι Βασίλης Ξυδάκης και Ιπποκράτης Τροβας.

 

 

1