Το The Look.Gr στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2019 παρακολούθησε την διαδραστική και θεότρελλη κωμωδία «Του Τρελλού + Του Γιατρού» με τον Δημήτρη Γιώτη και την Νταίζη Σεμπεκοπούλου, που έλαβε χώρα την Τρίτη 23 Ιουλίου στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. Μία παράσταση που σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει παιχτεί αποσπώντας παρατεταμένα χειροκροτήματα και προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων! Μία παράσταση με σύγχρονη ματιά, εμπνευσμένη με ιδιαίτερο τρόπο από τα προβλήματα του σύγχρονου Έλληνα, μία παράσταση με στοιχεία Stand Up Comedy, ανεβαστικές μουσικές και ανεπανάληπτες χορογραφίες που ανέδειξαν στο έπακρο οι καλλίγραμμοι πρωταγωνιστές.

 

 

Δημοσιογραφική κάλυψη: Μιχάλης Λεωτσάκος

Φωτογραφική κάλυψη: Μαριάννα Διακομανώλη

 

Ξεκινάμε το τραγούδι κι είναι όλα παρελθόν…

«Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ.

Να ξενυχτήσουμε και να μεθύσουμε, να τους ξεχάσουμε όλους εδώ!»

 

Πώς μπορεί να ξεκινήσει κάποιος την συζήτηση όταν πηγαίνει πρώτη φορά για ψυχανάλυση; Με ένα κοινωνικό θέμα; Με κάποιο γεγονός που τον απασχολεί τελευταία; Η απάντηση είναι Όχι! Υπάρχει ένα άλυτο θέμα που απασχολεί πάντα… Η μάνα! Από εκεί θα ξεκινήσουμε…

Αχ αυτη η μάνα… ένα οιδιπόδειο σύμπλεγμα ανάμεσα στη μάνα και τον μοναχογιό αλλά και η σχέση της με τη… νύφη! Μία νύφη που χαράμισε τα όνειρά της για να παντρευτεί το καμάρι αυτης της μάνας!

 

Στιγμές καθημερινής τρέλλας που μας παρουσιάζονται σαν μια μορφή  ψυχανάλυσης…

 

Οι πρωταγωνιστές χάρισαν την λάμψη τους και φυσικά χόρεψαν και τραγούδησαν γεμάτοι μπρίο, προσφέροντας απλόχερα στο κοινό τον καλύτερό τους εαυτό… και το κοινό με την σειρά του, τους χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα!!! Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν ο Δημήτρης Γιώτης προέτρεψε το κοινό να τραγουδήσουν όλοι μαζί για τα γενέθλια της αγαπημένης του μητέρας και φέρνοντάς της να σβήσει μία τούρτα γενεθλίων – υπερπαραγωγή!

 

Την όμορφη βραδιά της παράστασης τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Γλυφάδας και όμορων Δήμων αλλά και πολλοί καλλιτέχνες , δημοσιογράφοι , και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε την κυρία Σόφη Ζανίνου, την Μπέσσυ Αργυράκη, την ψυχολόγο κυρία Τένια Μακρή – όπου ο Δημήτρης Γιώτης αναφέρθηκε και στον βιβλίο της, τον κύριο Ζανό Ντάνια, τον κύριο Άγη Ιωακείμ με την σύζυγό του, τον επιχειρηματία Θοδωρή Βάρβια, τον τραγουδιστή κύριο Γιάννη Πετρόπουλο, την Ιωάννα Σουλιώτη, την Άριελ Κωνσταντινίδη και πολλούς ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

 

Να σημειώσουμε και να επιβραβεύσουμε την έξοχη κίνηση από πλευράς των διοργανωτών, αντί για εισιτήριο, όλες οι εκδηλώσεις να είναι δωρεάν και ο καθένας να φέρει λίγα τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

 

 

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης

Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Namaste

Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Γιώτης – Αλέξανδρος Κλημόπουλος

Φωτισμοί: Αλέξανδρος Κλημόπουλος

Art Work: Γεράσιμος Αμπάτης

Ειδικές κατασκευές – Ψηφιακές δημιουργίες: Atlas Digital – Βασίλης Ψαρίδης

Βασικοί υποστηρικτές: Άγγελος Μαρδίκης – Μπάμπης Τσίρου

 

 

 

 

 

0