Το The Look.Gr σας εξασφαλίζει  2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Δύσκολοι Έρωτες” με την Άρτεμη Ματαφιά στη Σφίγγα.

 

Κληρώνουμε 2 Διπλές προσκλήσεις, μόνο είσοδο,  για την παράσταση “Δύσκολοι Έρωτες” με την Άρτεμη Ματαφιά για την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

 

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook κοινοποίηση και σχόλιο με το όνομά σας στο αρχικό ποστ της σελίδας μας.

 

Λήξη συμμετοχών : Δευτέρα  2/12 στις 22:00

 

* Διευκρίνιση: Η πρόσκληση αφορά θέσεις ορθίων  και χωρίς ποτό. Επίσης θα παραλάβετε την πρόσκλησή σας από το ταμείο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. 

 

 

 

Η Παράσταση

 

“Δύσκολοι Έρωτες”

με την Άρτεμη Ματαφιά

Τρίτη 26 Νοεμβρίου και Τρίτη 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου

Μουσική σκηνή Σφίγγα

 

Ένα μουσικοθεατρικό θέαμα σε δύο μέρη, με γενικό τίτλο «Δύσκολοι Έρωτες», θα παρουσιαστεί στη μουσική σκηνή Σφίγγα, από τα τέλη Νοεμβρίου  (Τρίτη 26 Νοεμβρίου και Τρίτη 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου).  Βασική ερμηνεύτρια, η γνωστή τραγουδίστρια Άρτεμις Ματαφιά.

 

 

Στο α’ μέρος, θα παιχτεί ο μονόλογος του Ζαν Κοκτώ, “Ο ωραίος αδιάφορος”, γραμμένος το 1940, ειδικά  για την Εντίτ Πιάφ.

Είναι ένα σκηνικό παιχνίδι, με πολύ χιούμορ, ένα κλείσιμο ματιού του πολυσχιδούς Γάλλου συγγραφέα, πάνω στο θέμα της «γυναίκας- θύμα»:

Μια τραγουδίστρια, κλεισμένη στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, περιμένει εναγωνίως τον εραστή της, που τριγυρίζει εδώ κι εκεί και αδιαφορεί ουσιαστικά γι’ αυτήν. Όταν επιτέλους ο εραστής φτάνει, εκείνη έχει την ψευδαίσθηση πως υπάρχει από μεριάς του ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον για το άτομό της. Γρήγορα όμως φαίνεται καθαρά η αλήθεια, ο  εραστής την εγκαταλείπει ξανά κι εκείνη μαζοχιστικά ορκίζεται πως θα περιμένει μια ζωή τον «Ωραίο αδιάφορο», πιστή άνευ όρων…

 

 

Στο β’ μέρος της παράστασης, η Άρτεμις Ματαφιά, θα αποδώσει τραγούδια, στο ίδιο θέμα με το μονόλογο. Συνθέσεις των Σακελλαρίδη, Ριτσιάρδη, Τσιτσάνη, Αττίκ, Θεοφανίδη, Περιστέρη, Ξαρχάκου, Weill, Kosma, Ramirez, Piaf κ.ά.

 

 

 Στο πιάνο θα την συνοδεύσει ο Σπύρος Μοσχόπουλος, που θα υποδυθεί
και τον “ωραίο αδιάφορο” στο α’ μέρος.

Την ιδέα για την παράσταση  είχε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης,
 που υπογράφει την μετάφραση του Κοκτώ και την σκηνοθεσία

Σκηνικός χώρος: Ντέιβιντ Νεγριν

(Τον τίτλο της παράστασης δανειζόμαστε από το ομώνυμο βιβλίο του γνωστού Ιταλού συγγραφέα Ίταλο Καλβίνο)

 

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος σε τραπέζι: 15 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

 

1