Το The Look.Gr σας εξασφαλίζει  4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το μάθημα» της Κοινότητας Τέχνης Πράξις.

 

Κληρώνουμε 4 Διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το μάθημα» της Κοινότητας Τέχνης Πράξις σε σκηνοθεσία – ερμηνεία της Καίτης Βαρβαρέσου Θεολογίτου για το Σάββατο 27/11/2021 στις 21:15.

 

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook κοινοποίηση και σχόλιο με το όνομά σας στο αρχικό ποστ της σελίδας μας.

 

Λήξη συμμετοχών: Παρασκευή 26/11/2021 στις 22:00

 

«Το μάθημα» Μία δασκάλα, σε μία ξεχωριστή τάξη σας καλεί για ένα ιδιαίτερο μάθημα. Μία γυναίκα που δίνει ένα σκληρό μάθημα ζωής, ύπαρξης, μοναξιάς και συνειδητοποίησης. Όχι, δεν είναι ένα μάθημα για παιδιά. Είναι για τους μεγάλους, εκείνους τους μεγάλους που υποβιβάζουν, που γίνονται καθημερινοί θύτες της κοινωνίας, της γειτονιάς, του σπιτιού σας…

Η σκληρότητα αφήνει πάντα σημάδια στον άλλον, σε αυτό το μάθημα θα δείτε τις ρωγμές της δασκάλας που ανοίγει τη πληγωμένη ψυχή της και τη σερβίρει στο πιάτο των μαθητών – θεατών.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία – ερμηνεία: Καίτη Βαρβαρέσου Θεολογίτου

Μουσική επιμέλεια: Νίκος Τουλιάτος

Φώτα: Μάριος Τσουμάρης

Μακιγιάζ: Κατερίνα Σταθάκη

Οργάνωση Παραγωγής: Ευγενία Λιούτα

Φωτογραφία: Νεκτάριος Θεοδώρου

Με την πολύτιμη βοήθεια του Δημοσθένη Παπαδόπουλου

* Από 2 Οκτωβρίου και για 10 Σάββατα Ώρα 21:15

Διάρκεια: 40 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

* Κοινότητα Τέχνης Πράξις Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι Πληροφορίες – κρατήσεις: 6937172313

 

Η είσοδος των θεατών θα επιτρέπεται αποκλειστικά με ένδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για την Κόβιντ-19 ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με οποιοδήποτε δελτίο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης)

 

0