Το The Look.Gr σας εξασφαλίζει  5 μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Το σπίτι στην εθνική οδό» στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις.

 

Κληρώνουμε 5 μονές προσκλήσεις για την Παρασκευή 23 Ιουλίου στο κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις και ώρα 21.30 για την παράσταση «Το σπίτι στην εθνική οδό».

 

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook κοινοποίηση και σχόλιο με το όνομά σας στο αρχικό ποστ της σελίδας μας.

 

Λήξη συμμετοχών : Παρασκευή 23/7 στις 12:00 το μεσημέρι

 

 

Η Παράσταση

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ¨ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ¨ ΩΡΑ 21.30. ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2813 013218, 6932 858624

Η παράσταση γίνεται με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.Κ.Ε.Η.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση.

Δυό αδελφές αληλοσπαράζονται….σφάζονται κυριολεκτικά… γιατί;Για ένα παμπάλαιο σπίτι.Η μια θέλει να το πουλήσει η άλλη επ  ουδενί. Θέλει να μείνει εκεί. Ομως το σπίτι βρίσκεται 5 μέτρα από την εθνική οδό…Οι θόρυβοι από τα αυτοκίνητα αβάστακτοι.Η Γουάδα  ενοικιάζει το σπίτι κρυφά και ξαφνικά καταφθάνουν οι …ενοικιαστές.  Δυο γυναίκες του 18ου αιώνα…Η Τρίνι  αναστατώνεται.  Καλεί λοιπόν δυο παράξενους άντρες να έρθουν και να την βγάλουν από το σπίτι…Τους Μπαμπούλα Μπράδερς . Και η μεγάλη έκπληξη!!!Οι γυναίκες που ήρθαν να μείνουν στο σπίτι είναι αδελφές και πρόγονοι της Τρίνι και Γουάδα!!!!!!Αυτές έκτισαν το σπίτι… Οι Μπαμπούλα Μπράδερς καταφτάνουν για να διώξουν την Γουάδα…απο κει και πέρα χαμός….θέλωντας να την τρομάξουν γίνονται φαντάσματα  !!!!!

Ο απόλυτος πανικός …δοκάρια που τρίζουν ,το ποδηλατάκι  απ το πουθενά, το παιδάκι με τα τεράστια μάτια, ο άγνωστος με   πανοπλία ιππότη, φωνές από το υπερπέραν….μέχρι που η Γουάδα παθαίνει ανακοπή από τον φόβο της. Τι θα γίνει τώρα; Θα συνεχίσει να ζει στον άλλο κόσμο; Η Τρίνι θα πουλήσει το σπίτι;

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ..

                  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η σπαρταριστή αυτή κωμωδία  με το ασταμάτητο γέλιο με τις ανατροπές  τα απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν, οι πρόγονες αδελφές  ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ  ΜΠΡΑΔΕΡΣ θα μας φέρουν ένα φινάλε πρωτότυπο  άκρως ανατρεπτικό και το γέλιο μέχρι δακρύων.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ούτε μια βωμολοχία,κανένα γυμνό!!!

                 ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ                      ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΚΗΝΗΚΑ -ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ          ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗ

ΗΧΗΤΙΚΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΙ             ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΛΩΝΗΣΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ            ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΙΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ                          ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ -ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ        ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΙΑΣ

 

ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ

 

ΤΡΙΝΙ                                               ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗ

ΓΟΥΑΔΑ                                           ΚΕΛΛΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΜΑΡΤΙΝΑ                                         ΤΖΟΒΑΝΑ ΣΙΤΑ

ΜΑΡΤΑ                                              ΜΑΡΙΑ ΤΟΥΓΛΗ

ΦΕΛΙΠΠΕ                                          ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΙΝΙΔΗΣ

ΚΛΕΜΕΝ                                            ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗΣ

 
 
 
0