Αποκλειστικά για τους ακροατές του Kosmos!

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρώτη προβολή της νέας ταινίας

«Πάντα υπάρχει το αύριο» της Πάολα Κορτελέζι

                                  Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, στις 20:45   

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, οι ακροατές που θα συντονιστούν στο Kosmos θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις και να δουν πρώτοι την ταινία των 5 εκατομμυρίων εισιτηρίων «Πάντα υπάρχει το αύριο», για την οποία μιλάει όλη η Ιταλία.

Η μαυρόασπρη κωμωδία-εισπρακτικό φαινόμενο αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού Πάολα Κορτελέζι, η οποία κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία διηγείται την ιστορία της Ντέλια, συζύγου και μητέρας, που παλεύει να επιβιώσει στην ιταλική μεταπολεμική κοινωνία αλλά και στην καθημερινότητά της μ’ έναν εξουσιαστικό και βίαιο σύζυγο.

Η ταινία ξεπέρασε σε εισπράξεις ακόμα και τη «Barbie» και τον «Οπενχάιμερ» και σκαρφάλωσε στο Top10 των πιο επιτυχημένων ιταλικών ταινιών όλων των εποχών. Κέρδισε το βραβείο κοινού και το βραβείο της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ της Ρώμης, έξι βραβεία David di Donatello και ψηφίστηκε «Ταινία της Χρονιάς» από την Ένωση Ιταλών Κριτικών Κινηματογράφου. Απέσπασε, επίσης, το βραβείο κοινού για την καλύτερη διεθνή ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσω των social media (Facebook/Instagram) του σταθμού.

Η ταινία θα προβληθεί στον θερινό κινηματογράφο «Κάρμεν» (Κουσιανόφσκι και Παπαδά 40, Ελληνορώσων, Μετρό Κατεχάκη), στις 20:45.