Οι Άνω Κάτω βρέθηκαν στην Αθήνα και δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφθούν την Δέσποινα Βανδή και την Λένα Ζευγαρά στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται.

Η λαϊκή μπάντα από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε να ξεχωρίσει στο Xfactor καθώς έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του talent show. Οι εμφανίσεις τους διαδέχονται η μια την άλλη και είναι όλες sold out, καθώς το κοινό τους ακολουθεί πιστά και τους δείχνει έμπρακτα την αγάπη του.

Ο Νίκος Κούρος, ο Δημήτρης Καραντωνίου, ο Κωνσταντίνος Καρεπίδης και ο Χάρης Καρακούλιας βρέθηκαν στην Αθήνα και συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση.

Οι Άνω Κάτω την Παρασκευή το βράδυ, επισκέφθηκαν την Λένα Ζευγαρά, με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια από την Θεσσαλονίκη και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην καλέσει τον Νίκο Κούρο στην πίστα και να του δώσει το μικρόφωνο. Εκείνος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες και το κοινό τον αποθέωσε.

Το Σάββατο το βράδυ, βρέθηκαν στο Acro όπου εμφανίζεται με επιτυχία η Δέσποινα Βανδή, με την οποία γνωρίστηκαν στο Xfactor και δημιούργησαν  μια πολύ όμορφη σχέση.

Η Δέσποινα Βανδή τους καλωσόρισε από την πίστα και στην συνέχεια κάλεσε τον τραγουδιστή της λαϊκής μπάντας στην πίστα όπου ερμήνευσαν παρέα αγαπημένα τραγούδια και το κοινό τους καταχειροκρότησε.

Δείτε όλα όσα έγιναν στις φωτογραφίες παρακάτω και το video: