Όλοι γίνονται «ένα» με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!

 

Πάνος Κιάμος, Courtney Parker, Antonella

 

Στο Posidonio διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου η εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη σε μια από τις σπάνιες εξόδους της. Η Ηλιάδη απέσπασε όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων με την Hot εμφάνισή της και τραγούδησε παρέα με τον Πάνο Κιάμο όπου και δήλωσε πως τον αγαπά πολύ.

Στο Posidonio διασκέδασε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης με την παρέα του αλλά και ο θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου, που καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Nostos μας συντροφεύει με την διαχρονική εκπομπή «G-Poly show».

Στο Posidonio γλέντησαν ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου με την όμορφη σύζυγό του.

Ο Πάνος Κιάμος  δίνει  το σύνθημα της διασκέδασης  με την νέα επιτυχία του «Σκάνδαλο», το απόλυτο hit «Θέλω να σε ξαναδώ» το οποίο ο Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει παρέα με  την Antonella και την Courtney Parker,  τα άλλα νέα τραγούδια του: «Αυτό να το θυμάσαι», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής», την μοναδική απόδοση του τραγουδιού «πόσες αποδείξεις θες» και τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του!

Όλοι γίνονται «ένα» με τον Πάνο Κιάμο! Η κάθε βραδιά κι ένα μοναδικό party!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος, ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του τρόπο! Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου,  «Έχω τα δικά μου» έχει ήδη αγαπηθεί. Ο Νικηφόρος με την μοναδική σκηνική παρουσία του και τις ερμηνείες του παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με τις δικές του επιτυχίες: “Ξέρω τι κάνω”, “Σαν αλήτης”, “Άσπρο πάτο”, “Σαν τα μάτια σου”, “Φτάνω στο Θεό”, “Υποσχέσου».

Την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα η ταλαντούχα και hot Antonella με το πρώτο σόλο τραγούδι της «Balkan», ο ξεχωριστός Γιάννης Χατζηγεωργίου, η εντυπωσιακή Courtney Parker, η χαρισματική Βάλια Σωμαράκη, που τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει από την Heaven, το τραγούδι της «θέλω» σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Πάνου Καπίρη.  Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η Μαριαλένα Γιάνναρου και η Ιωάννα Γιαννακού. Το δικό της στίγμα αφήνει η Dj Λία Παπαδάκη.

 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

 

 

POSIDONIO Music Hall

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035 

https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall