Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, το “ΧΑΡΑΜΑ”, στον Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό, σ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, για καλή λαϊκή διασκέδαση.

 
Ο Τάκης Σούκας, συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, θα “αγκαλιάσει” το πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπήσαμε, διαχρονικά, που όλα αυτά τα χρόνια έχει χαρίσει στο κοινό που τον έχει λατρέψει.
 
Η Λένα Αλκαίου με τη μοναδική φωνή της, θα μας “ταξιδέψει” στο χρόνο με ήχους γνώριμους και αγαπημένους, με ακούσματα που έχουμε λατρέψει, με παλιά και νέα τραγούδια, που χάραξαν την ψυχή μας!!!
 
Ο Μιχάλης Δημητριάδης, με την υπέροχη φωνή του, θα βάλει το δικό του αποτύπωμα, σ’ ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από μελωδίες.
 
Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Κρητικός, που με καλή διάθεση και κέφι, θ’ ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη παρέα με τη λύρα του.
 
Ο πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος Παύλος Ασπρογέρακας, είναι εκείνος που με την ενέργεια και την ξεχωριστή φωνή του, θα βάλει τη νεανική πινελιά στο καλλιτεχνικό σχήμα.
 
Ελάτε μαζί μας, στο “Χάραμα”, ακολουθήστε τις μουσικές μας διαδρομές και είναι σίγουρο πως θα αποκτήσετε τις ωραιότερες μουσικές εμπειρίες!!!
 
 
 
 
 
 
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
“ΧΑΡΑΜΑ” Ομηρίδου Σκυλίτση 6Α-Πειραιάς
 
Υπεύθυνες επικοινωνίας:
Ρενέ Σαραντινού 694 888 7398
Βιβή Σαραντινού 695 521 7898
27