Χρόνος Προετοιμασίας 30 Λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος 30 Λεπτά

Συνολικός Χρόνος 1 Ώρες

Μερίδες 10

Για τα ατομικά ψωμάκια θα χρειαστείτε

1/2 ‏αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 κουτί ‏μπύρα (330ml)

‏αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τα υλικά.

Ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιογενής και αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί.

Στη συνέχεια, μοιράζετε τη ζύμη σε κομμάτια για να φτιάξετε τα ψωμάκια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι μυρωδικό θέλετε για να δώσετε γεύση, όπως δεντρολίβανο, θυμάρι ή ρίγανη. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα σκόρδο, τυρί, ελιές και ότι άλλο σας αρέσει. Αλείψτε τα φορμάκια με λίγο λάδι και τοποθετήστε τα ψωμάκια.

Ψήνετε σε προ θερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Πηγή : foodmaniacs.gr