Σήμερα σας έχω μια εύκολη συνταγή!! Σοκολατένια κόλαση!!!!! Μους σοκολάτας με άρωμα πορτοκάλι!

 

 

Υλικά

350 γρ. κουβερτούρα γάλακτος

400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά & 250 γρ. επιπλέον, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαντιγί

Ξύσμα πορτοκαλιού

 

 

Εκτέλεση

Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε την ρευστή κρέμα γάλακτος και την αποσύρουμε λίγο πριν βράσει. Την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει καλά και αφήνουμε για λίγο να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος. Έπειτα, προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ενσωματωθεί και προσθέτουμε μισό ξύσμα πορτοκάλι. Γεμίζουμε ποτήρια ή μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου για 2 ωρες μέχρι να πήξει η μους και καλή σας απολαύση!

 

 

2