Ευθεία, συναρπαστική ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος .

Αυτοί  είναι οι ” Υπνωτιστές ” , η καινούργια ταινία του Robert Rodriguez με τον Ben Affleck στον πρωταγωνιστικό ρόλο που τον φέρνει ξανά στο υποκριτικό του προσκήνιο , αφαιρώντας την ταμπέλα του Batman . 

Αν και οι ώρες που βλέπω τις ταινίες είναι λίγο ιδιαίτερες , χωρίς να χάνω βέβαια τη μαγεία του σινεμά, η ταινία έχει πλοκή με πολλές ανατροπές που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου. 

Ο Ροντρίγκεζ,  ήταν πάντα ένας  σκηνοθέτης κάμερας και δράσης που τον αγαπώ ιδιαίτερα από το μακρινό παρελθόν του Desperado. 

Μετά τους τίτλους, υπάρχει  ένα σύντομο κλιπ που έκανε ένα ακόμη εκπληκτικό τέλος. Φροντίστε να μείνετε μέχρι το τέλος. Μια καλή ταινία με θέμα τους υπνωτιστές πρέπει να έχει μια συναρπαστική πλοκή που περιλαμβάνει απρόβλεπτες στροφές και ενδιαφέροντα πλαίσια. Και αυτή είναι ……

Ότι βλέπεις δεν είναι αλήθεια ……

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Ντάνι Ρουρκ (Μπεν Άφλεκ) βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τα πιστεύω του και όσα γνωρίζει μέχρι τώρα για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του. Με τη βοήθεια της Νταϊάνα Κρουζ (Άλις Μπράγκα), μίας προικισμένης μέντιουμ, ο Ρουρκ καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από έναν φονικό άνδρα (στον ρόλο ο Γουίλιαμ Φίχτνερ) – τον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι κρατά το κλειδί για την εύρεση του χαμένου κοριτσιού – μόνο για να ανακαλύψει περισσότερα από όσα περίμενε.
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez
Σενάριο: Robert Rodriguez & Max Borenstein
Ηθοποιοί: Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, William Fichtner, Hala Finley
Διάρκεια: 93 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ