Η Κέι Κάνον κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη με την κωμωδία “Κοκομπλόκο”.

Πόσες κωμωδίες έχουν γυριστεί για τον χορό αποφοίτησης; Και σε πόσες από αυτές πρωταγωνιστούσαν κορίτσια που σκοπό τους έχουν να χάσουν την παρθενία τους; αν απαντήσατε πολλές και καμία τότε θα παρακολουθήσετε την κατάλληλη κωμωδία καταστάσεων “Κοκομπλόκο”! Όταν τρεις γονείς, κατά λάθος, διαβάζουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν τα κορίτσια τους μεταξύ τους αναφορικά με την πρόθεσή τους να γίνουν γυναίκες στο χορό αποφοίτησης αρχίζει ένα κυνήγι να τις προλάβουν προτού… γίνει το κακό.

Πρώτη σκηνοθετική απόπειρα για την Κέι Κάνον, η οποία έγραψε και το σενάριο για τη σειρά ταινιών “Pitch Perfect”. Ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας είναι ο Σεθ Ρόγκεν και οΊβαν Γκόλντμπεγκ, δημιουργοί της ταινίας “Superbad”, η οποία είχε παρόμοια θεματολογία με την ταινία “Blockers” με τη διαφορά όμως ότι η συγκεκριμένη ταινία είχε ως κεντρικούς πρωταγωνιστές αγόρια, ενώ τώρα στο “Κοκομπλόκο” έχουμε γυναίκες πρωταγωνίστριες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Λέσλι Μαν, η οποία έπαιξε στις ταινίες “The Change-Up” και “Vacation” και η Κάθριν Νιούτον, η οποία υποδύθηκε την Άλεξ Νέλσον στην ταινία “Paranormal Activity 4”.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 10 Μαϊου.

Σκηνοθεσία: Κέι Κάνον

 

Σενάριο: Μπράιαν Κέοϊ, Τζιμ Κέοϊ

 

Ηθοποιοί: Λέσλι Μαν, Τζον Σίνα, Κάθριν Νιούτον, Άικ Μπάρινχολτζ

 

Παραγωγή: Σεθ Ρόγκεν, Ίβαν Γκόλντμπεγκ, Τζέιμς Γουίβερ, Γιον Χούρβιτζ, Χέιντεν Σλόσμπεργκ, Κρις Κόουλς, Κρις Φέντον, Νέιθαν Κάχειν

 

Είδος: Κωμωδία

 

Διανομή: UIP