Το “Do It Yourself” (DIY) είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Δημήτρη Τσιλιφώνη. Μια κωμωδία με έξυπνο χιούμορ αλλά ταυτόχρονα και μια περιπέτεια με πολλή δράση.

Ο Άλκης Βιδάλης (Κωνσταντίνος Ασπιώτης) είναι ένας μικροαπατεώνας, ο οποίος έχει κάνει φυλακή. Εκεί γνωρίζει έναν επιχειρηματία, τον Δανιήλ Μπεζεριάνο (Χρήστος Λούλης), ο οποίος αν και κατηγορείται για παρανομίες που διέπραξε στο παρελθόν , ισχυρίζεται ότι δεν έχει διαπράξει ποτέ τα εγκλήματα αυτά. Ο Άλκης, λοιπόν, αποφασίζει να αποκαταστήσει την δημόσια εικόνα του επιχειρηματία γυρνώντας ένα βίντεο και ανεβάζοντάς το στο διαδίκτυο – φυσικά με αντάλλαγμα  ένα χρηματικό ποσό αλλά και βοήθεια ώστε να διαφύγει από τη χώρα. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι συνεργοί του, ο Πέτρος (Μάκης Παπαδημητρίου) και η Ιωάννα (Μυρτώ Αλικάκη) σκοπεύουν να τον βγάλουν από τη μέση υπό τις εντολές του Μπεζεριάνου, προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδράσει από το στούντιο ταινιών πορνό όπου είναι παγιδευμένος.

Ο Δημήτρης Τσιλιφώνης έχει στο ενεργητικό του τρεις ταινίες μικρού μήκους: το “The Morning Show” το 2011, ακολούθησε “Ο Δρόμος της Στύγας “ το 2012, ενώ  το 2017 έκανε  το “Visitor”.

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 8 Μαρτίου.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσιλιφώνης

 

Σενάριο: Δημήτρης Τσιλιφώνης

 

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Ασπιώτης , Μυρτώ Αλικάκη , Μάκης Παπαδημητρίου, Αργύρης Ξάφης, Χρήστος Λούλης

 

Παραγωγή: View Master Films

 

Είδος: Κωμωδία, Περιπέτεια

 

Διανομή: Odeon

 

0