Η τριλογία της σειράς ταινιών “Maze Runner” ολοκληρώνεται με την τρίτη και τελευταία ταινία του Γουές Μπολ με τίτλο “Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία”.

Σε αυτό το μεγαλειώδες φινάλε της εποποιίας του Λαβύρινθου, ο Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WCKD(Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής), που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.

Ο Γουές Μπολ παραμένει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για την τρίτη κατά σειρά ταινία του Maze Runner, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεταφορά και των τριών βιβλίων του Τζέιμς Ντάσνερ στην μεγάλη οθόνη. Το σενάριο γράφει και πάλι ο Τ. Σ. Νόουλιν, βασισμένο στο τρίτο και τελευταίο βιβλίο της τριλογίας “The Maze Runner” του Τζέιμς Ντάσνερ, με τον τίτλο “The Death Cure”. Η πρώτη ταινία (The Maze Runner) είχε κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη του 2014, ακολούθησε η δεύτερη (Maze Runner: The Scorch Trials) τον Σεπτέμβρη του 2015 και φέτος η τριλογία ολοκληρώνεται με το “Maze Runner: The Death Cure”.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Ιανουαρίου 2018.

Σκηνοθεσία: Γουές Μπολ

 

Σενάριο: Τ. Σ. Νόουλιν

 

Ηθοποιοί: Ντίλαν Ο’Μπράιαν, Κάγια Σκοντελάριο, Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, Άινταν Γκίλεν, Μπάρι Πέπερ, Πατρίσια Κλάρκσον

 

Παραγωγή: Γουίκ Γκόντφρεϊ, Ελεν Γκόλντσμιθ – Βέιν, Λι Στόλμαν

 

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Δράσης, Θρίλερ

 

Διανομή: Odeon

0