Ο Στράτος Μαρκίδης μας παρουσιάζει τη νέα του ταινία “Μαζί τα Φάγαμε”, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται από 22 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους.

Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μια μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Μετα το “Λάρισα Εμπιστευτικό”, το “I Love Καρδίτσα” αλλά και τα πιο πρόσφατα “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” και “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο Kοντός, Στράτος Μαρκίδης επιστρέφει κινηματογραφικά με την νέα του ταινία που έχει τον τίτλο “Μαζί τα Φάγαμε”. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που σατυρίζει την επικαιρότητα και την ελληνική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης

 

Σενάριο: Μάνος Ψιστάκης

 

Ηθοποιοί: Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αντώνης Καφετζόπουλος,Θωμαϊς Ανδρούτσου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Σταύρος Νικολαϊδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάνια Τρύπη, Μιχάλης Ιατρόπουλος 

 

Παραγωγή: SM Productions, Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης – Καρατζόπουλος, Αντώνης Μανιάτης, Κώστας Γκουνέζος, Γιάννης Αλεξίου, Spentzos Film

 

Είδος: Κωμωδία

 

Διανομή: Σπέντζος