Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια δράσης “Mile 22” σε σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ.

Ο Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ) είναι μέλος μιας από τις πιο σημαντικές μονάδες της CIA και αναλαμβάνει ως αποστολή του να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό, (τον οποίο υποδύεται ο Ινδονησιακής καταγωγής Άικο Ούβαϊς) ο οποίος γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι.

Εκτός από τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Τζον Μάλκοβιτς, ο Άικο Ούβαϊς, η Λόρεν Κόχαν και η Ρόντα Ρούσεϊ.

Σκηνοθέτης αυτής της καταιγιστικής περιπέτειας είναι ο Πίτερ Μπεργκ, ο οποίος μας έδωσε τις ταινίες “Hancock” το 2008, “Battleship” το 2012, “Lone Survivor” το 2013 και πιο πρόσφατα το 2016 το“Deepwater Horizon” αλλά και το “Patriots Day”. Και στις τρεις τελευταίες ταινίες πρωταγωνιστής είναι ο Μαρκ Γουόλμπεργκ. Το “Mile 22” είναι η τέταρτη ταινία στην οποία συνεργάζονται ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Πίτερ Μπεργκ.

Η ταινία γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Το “Mile 22” επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Αυγούστου, η πρεμιέρα της όμως μεταφέρθηκε για τις 16 Αυγούστου, σε διανομή της Odeon.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ

 

Σενάριο: Λία Κάρπεντερ

 

Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Μάλκοβιτς, Άικο Ούβαϊς, Λόρεν Κόχαν, Ρόντα Ρούσεϊ

 

Παραγωγή: Πίτερ Μπεργκ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Στίβεν Λέβινσον

 

Είδος: Περιπέτεια, Δράσης

 

Διανομή: Odeon

 

 

 

0