Η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων “Πίτερ Ράμπιτ” βασίζεται στη σειρά βιβλίων που έχει γράψει η Μπεατρίς Πότερ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα.

Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.

Το πρώτο βιβλίο εκδόθηκε το 1902, ενώ ακολούθησαν κι αλλα από το 1904 εώς και το 1912. Ο Πίτερ Ράμπιτ κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, καθώς έχουν κυκλοφορήσει πολλές επανεκδόσεις αλλά και διασκευές που αφορούν στον αγαπημένο ήρωα.

Ο γνωστός ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης δανείζει τη φωνή του στον σκανδαλιάρη και τολμηρό Πίτερ σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία “Πίτερ Ράμπιτ” με κεντρικό ήρωα τον Πίτερ.

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 29 Μαρτίου 2018.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλουκ

 

Σενάριο: Γουίλ Γκλουκ, Ρομπ Λίμπερ

 

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Πέτρος Δαμουλής, Φάνης Μουρατίδης, Αντώνης Ζαχαράτος, Χρύσα Διαμαντοπούλου

 

Παραγωγή: Γουίλ Γκλουκ, Ζάριχ Ναλμπάντιαν

 

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Παιδική, Οικογενειακή

 

Διανομή: Feelgood Entertainment