Τα αγαπημένα μας ζωάκια επιστρέφουν ξανά για να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο αλλά και δράση στη νέα ταινία με τίτλο “Ένας Σκίουρος Σούπερ – ήρωας 2”.

Ο σκίουρος Σέρλι, η κόκκινη σκίουρος Άντι, ο αρουραίος Μπάντι και η σκυλίτσα Γλύκα αποφασίζουν να επιστρέψουν! Τέσσερα χρόνια μετά από την πρώτη ταινία συναντάμε τα αξιαγάπητα αυτά ζωάκια και πάλι στο Όουκταουν, όπου ζουν μια ήσυχη και ήρεμη ζωή. Όταν όμως ο μοχθηρός δήμαρχος της πόλης αποφασίζει να καταστρέψει το Liberty Park (το μαγαζί από το οποίο ο Σέρλι και η παρέα του προμηθεύονται τους αγαπημένους τους ξηρούς καρπούς) και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ, η ηρεμία τους διαταράσσεται. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.

Πρόκειται για τη συνέχεια της παιδικής ταινίας “Ένας Σκίουρος Σούπερ – ήρωας” που είχε κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2014.

Η παδιική αυτή ταινία έχει ως σκοπό να περάσει το μήνυμα της ομαδικότητας. Έτσι λοιπόν οι μικροί μας ήρωες παρόλες τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, καταλαβαίνουν πως πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τον διεφθαρμένο δήμαρχο της πόλης που τους χαλάει την ηρεμία και τους στερεί το φαγητό τους. Μοναδικό κλείδι για να το πετύχουν αυτό είναι η συνεργασία.

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλεται σους κινηματογράφους από τις 10 Μαϊου.

Σκηνοθεσία: Καλ Μπράνκερ

 

Σενάριο: Καλ Μπράνκερ, Μπομπ Μπάρλεν, Σκοτ Μπίντλεϊ

 

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Θανάσης Κουρλαμπάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Δημήτρης Μακαλιάς

 

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Παιδική, Περιπέτεια, Κωμωδία

 

Διανομή: Odeon

 

0