Η Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Τζέισον Ράιτμαν με τίτλο “Tully: Τα Παιδιά είναι Ευτυχία”.

Η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Μάρλο, μιας παντρεμένης γυναίκας με δυο παιδιά, και έγκυος στο τρίτο, που με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η «νυχτερινή νταντά» φτάνει με την μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας πανεπιστημίου, της Τάλι (Μακένζι Ντέιβις), που θα την βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά θα αλλάξει εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Η ταινία “Tully: Τα Παιδιά είναι Ευτυχία” είναι η τέταρτη κατά σειρά ταινία των δημιουργών Τζέισον Ράιτμαν και Ντιάμπλο Κόντι, μετά το “Juno” το 2007, το “Jennifer’s Body” το 2009 και το “Young Adult” το 2011. Δεν είναι η πρώτη φορά που το δίδυμο Ράιτμαν και Κόντι συνεργάζεται με την Σαρλίζ Θερόν , καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία “Young Adult”, όπου η Θερόν είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά από την ταινία “Monster”, η οποία χάρισε και το Όσκαρ στην ηθοποιό, η Θερόν ανεβάζει και πάλι τον πήχη ψηλά αφού υποδύεται έναν ακόμη απαιτητικό ρόλο, για τον οποίο πρέπει να αλλάξει και πάλι την εξωτερική της εμφάνιση.

Η “Tully” προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 31 Μαϊου.

Σκηνοθεσία: Τζέισον Ράιτμαν

 

Σενάριο: Ντιάμπλο Κόντι

 

Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Μακένζι Ντέιβις, Μαρκ Ντουπλάς, Ρον Λίβινγκστον

 

Παραγωγή: Άαρον Λ. Γκίλμπερτ, Τζέισον Ράιτμαν, Ντιάμπλο Κόντι, Έλεν Έσταμπρουκ, Μέισον Νόβικ, Έι Τζέι Ντιξ, Μπεθ Κόνο

 

Είδος: Κωμωδία, Δραματική

 

Διανομή: Tanweer