Το # μας τα λέει όλα.

Η ομάδα του AthensCon του μεγαλύτερου συνέδριου κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα, σας προσκαλεί το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Ιουλίου στο στάδιο Ταε Κβο Ντο για να παίξουμε, όχι ένα, ούτε δυο αλλά χιλιάδες, ελληνικά και ξένα επιτραπέζια.

Το νέο εγχείρημα της δημιουργικής μας ομάδας είναι το νεότερο συναρπαστικό συνέδριο της Αθήνας με ονομασία Athens Tabletop. Ένα συνέδριο που θα είναι αφιερωμένο σε όλων των ειδών επιτραπέζιων παιχνιδιών και λοιπών δραστηριοτήτων.

Εντός του σταδίου Ταε Κβο Ντο θα συναντήσετε τα κλασσικά επιτραπέζια που γνωρίζουμε και παίζαμε από μικρά παιδιά αλλά θα γνωρίσετε και νέα παιχνίδια που ίσως να μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Δημιουργοί και σχεδιαστές παιχνιδιών, εταιρείες και ειδικοί των επιτραπεζιών θα βρίσκονται εκεί να σας εξηγήσουν πως να παίξετε και να δοκιμάσετε το καθένα από αυτά.

Θα διεξαχθούν επίσημα τουρνουά και πρωταθλήματα δημοφιλών παιχνιδιών που κρατούν συντροφιά ολόκληρες ώρες, σε ανθρώπους μικρών και μεγαλύτερων ηλικιών.

Μερικά από τα τουρνουά είναι:
STAR WARS Unlimited Prerelease
BOLT ACTION Tournament
WARHAMMER 40k STRATEGIKON OPEN
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝ 2024

 

Επίσης θα διεξαχθει ο 12ος πανελλήνιος διαγωνισμός “Το ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ” του οποίου σκοπός είναι να αναδείξει πρωτότυπες και ωραίες ιδέες, να βοηθήσει στην εξέλιξη των σχεδιαστών, των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και του κοινού που ασχολείται με τα επιτραπέζια. Ο διαγωνισμός έχοντας πλέον εδραιωθεί  στην συνείδηση του Ελληνικού κοινού δίνει πάντα βήμα και ευκαιρία σε νέες ιδέες να αναδειχθούν και με τις ευχές μας να βρουν την ευκαιρία τους στην αγορά. www.epitrapezio.com
 
Ελάτε μαζί με τους αγαπημένους σας φίλους που λατρεύετε να περνάτε ώρες μαζί.

Με τα παιδιά σας για να βρείτε την νέα αγαπημένη επιτραπέζια περιπέτεια.

Ελάτε να παιξουμε.
 
Σας περιμένουμε όλους.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ:
Funky GreeceZeroRaidTo EpitrapezioAthensCon

Προαγοράστε τα εισιτήρια σας και κερδίστε απίθανα δώρα