Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 (18:00μμ – 23:00μμ) στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων , ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Ελπίδα Μάνας διοργανώνει εκδήλωση παραδοσιακού χαρακτήρα με σκοπό την ανάδειξη της Ελληνίδας Γυναίκας και τον ρόλο της στην τοπική κοινωνία.

 

Προβάλλοντας ήθη και έθιμα από τους παρακάτω τόπους Πόντο, Κρήτη, Πελοπόννησο, Μ. Ασία, Θράκη, Κύπρο, Ήπειρο, διάφοροι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θα παρουσιάσουν μουσικό χορευτικό θέαμα πλαισιώνοντάς το με παραδοσιακά κατά τόπους εδέσματα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής: Καψάλης Γιάννης, Κονιτοπούλου Στέλλα, Κοπαλάς Αλέξανδρος, Κοπαλάς Άκης, Κουτσαγγελίδης Μάνος, Λάλεζας Παναγιώτης, Σκορδαλός Γιώργος. .
Στην διοργάνωση θα έχει ενεργό ρόλο το τμήμα 2
ου έτους Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δ.Ι.Ε.Κ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ το οποίο θα συμμετέχει και στην Παραγωγή της εκδήλωσης. Σας περιμένουμε όλους σε ένα υπέροχο Πολιτιστικό γλέντι αφιερωμένο στην Ελληνίδα Γυναίκα και στην παράδοση!

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/gynaika-kai-politismos-stis-topikes-koinonies/

 

Λίγα λόγια για τον σύλλογο….

Σκοπός του Συλλόγου είναι να στηρίξει μονογονεϊκές οικογένειες, κακοποιημένες γυναίκες, παιδιά κι ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω παροχής φαρμάκων, τροφίμων, ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και να προσφέρει, πέραν της υλικής, ηθική ψυχολογική και νομική υποστήριξη. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε θελήσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο, ο οποίος να μπορεί να προσφέρει εθελοντικά και αφιλοκερδώς τη βοήθεια του στην σημερινή γυναίκα, αλλά και μια ανάσα ελπίδας στη σημερινή μάνα και το παιδί της. Για αυτό τον λόγο, με την βοήθεια των συνανθρώπων μας, ιδρύσαμε τον Σύλλογο Ελπίδα Μάνας και πετύχαμε μέσα σε μόλις 4 χρόνια, πέρα από την ψυχολογική και ηθική υποστήριξη, να στηρίζουμε έμπρακτα 125 οικογένειες.

Αποτελούμαστε από 8000 εγγεγραμμένα μέλη πανελλαδικά. Παράλληλα με τη δράση του συλλόγου μας, δημιουργήσαμε το γυναικείο συνεταιρισμό “Ippoliti”, στον οποίο εντάσσουμε τα ευπαθή μας μέλη, με στόχο να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες θέσεις εργασίας γίνεται.. Ο γυναικείος συνεταιρισμός δημιουργεί είδη ένδυσης γυναικεία και παιδικά, βιολογικά προϊόντα ομορφιάς, αξεσουάρ κ.ά.

Μαθαίνουμε στα μέλη μας να χρησιμοποιούν χρώματα στη ζωή τους, να θέτουν στόχους και να διεκδικούν το καλύτερο για εκείνες!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνανθρώπους μας για την αμέριστη αγάπη και στήριξη!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ελπίδα Μάνας»

Ξενοφώντος 85-87 Καλλιθέα

Τηλ. 210-9424466

Κιν. 6983446241 (κ. Νάντια Αβιτίδου)

Email: nadia.avitidou@gmail.com

 

0