Η Ειρήνη Δανιήλ, γνωστή personal trainer και υπεύθυνη για τα κορμιά πολλών διάσημων από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και μέχρι σήμερα μετρά πολλές διακρίσεις, ούσα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας, personal trainer και Φυσικοθεραπεύτρια.

Από το καλοκαίρι την βρίσκουμε σε ένα νέο χώρο, το νέο της «σπίτι» που δεν είναι άλλο από το Reshape Boutique Gym στον Βοτανικό.
Σε ένα ξεχωριστό χώρο η Ειρήνη και οι συνεργάτες της υποδέχονται με ασφάλεια τον κόσμο και τους αναλαμβάνουν ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας!
Η ίδια πιστεύει πολύ στην άσκηση και θέλει να παροτρύνει τον κόσμο που δεν αθλείται να ξεκινήσει ακόμα και αν δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά του. Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας η ψυχολογία αρκετών ανθρώπων έχει πέσει. Η άσκηση είναι το φάρμακο «Πρέπει και να τρεφόμαστε σωστά και να γυμναζόμαστε σωστά, επειδή έτσι βελτιώνουμε τον εαυτό μας, πράγμα που είναι σίγουρα πιο σημαντικό από το να ξοδέψουμε χρήματα σε κάποιο αντικείμενο. Θέλω να γνωρίζουν όλοι πως η γυμναστική είναι θεραπεία, όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ψυχή. Η συχνή σωματική άσκηση είναι μια από τις καλύτερες συνήθειες για την ψυχική και φυσική υγεία. Μόλις μια ώρα άσκησης την εβδομάδα μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο για κατάθλιψη και τα συμπτώματα» δηλώνει η Ειρήνη Δανιήλ.