Το Youweekly.gr έκανε μια πολλή μεγάλη έρευνα για να σας παρουσιάσει την λίστα των διάσημων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ως παρθένοι. Αρκετοί διάσημοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία πιθανότατα να πέθαναν χωρίς να κάνουν σεξ. Μερικές από αυτές τις διάσημες προσωπικότητες επέλεξαν να παραμείνουν παρθένες λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους, ενώ άλλοι γεννήθηκαν με σοβαρές ασθένειες που τους απέτρεψαν από το να κάνουν σεξ. Υπήρχαν όμως και άλλοι που απλά σκέφτηκαν πως το σεξ θα τους αποσπάσει την προσοχή από τη σταδιοδρομία τους.

 

Ποιο είναι το πιο διάσημο πρόσωπο που πιθανόν πέθανε παρθένο; Παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος με την Εύα Μπράουν, πολλοί άνθρωποι υποπτεύονται ότι ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε παρθένος. Φημολογείται ότι ποτέ δεν έχει κοιμηθεί με τη γυναίκα του. Πέθανε στα 56 του χρόνια.

 

Ισαάκ Νεύτων δεν παντρεύτηκε ποτέ στη ζωή του. Ήταν ένα μοναχικό άτομο, και πολλοί ιστορικοί της εποχής πιστεύουν ότι πέθανε παρθένος. Πέθανε στα 84 του.

 

Η Μητέρα Τερέζα αφιέρωσε όλη της την ζωή στο να είναι μια καθολική καλόγρια. Ένας αφοσιωμένος οπαδός του καθολικισμού, όπως την αποκαλούσαν. Η Μητέρα Τερέζα ήταν γνωστό ότι πέθανε παρθένα. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

 

Σε μια συνέντευξή του το 1980, ο Andy Warhol ισχυρίστηκε ότι ήταν ακόμα παρθένος. Ο Warhol πέθανε επτά χρόνια αργότερα, αλλά η σεξουαλική κατάσταση του παρέμεινε ένα ερωτηματικό. Πολλοί πιστεύουν πως ο ισχυρισμός του ήταν αληθινός και κράτησε μέχρι τον θάνατό του. Πέθανε στο 59 του.

 

Από τους μεγαλύτερους επιστήμονες και εφευρέτες, Νίκολα Τέσλα, απείχε από το σεξ για όλη του τη ζωή. Πίστευε ότι το σεξ θα του αποσπάσει την προσοχή από την εργασία του. Πέθανε στα 87 του.

 

Η Queen Elizabeth ήταν γνωστή ως η «Παναγία Βασίλισσα.” Ήταν η τελευταία ηγέτης από την κληρονομιά Tudor και πέθανε και αυτή παρθένα. Πέθανε σε ηλικία 70 ετών.

 

Ο Edgar Hoover δεν παντρεύτηκε ποτέ, και έζησε με τη μητέρα του το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του. Πολλοί εικάζουν ότι ο Hoover ήταν είτε κρυφά gay ή ότι πέθανε παρθένος. Πέθανε σε ηλικία 77 ετών.

 

Ο Lewis Carroll, συγγραφέας του γνωστού βιβλίου “Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων” , δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έγινε γνωστή καμία σχέση του με γυναίκα. Μερικοί υποστηρίζουν ότι ο Carroll ήταν παιδόφιλος. Ο ίδιος είχε μια συλλογή γυμνών φωτογραφιών και νεαρών κοριτσιών. Πέθανε στα 66 του χρόνια.

 

Η Ιωάννα της Λωραίνης δεν έκανε ποτέ γνωστή την σεξουαλική της κατάσταση. Λεγόταν και “Παναγία Warrior”, γιατί τα θρησκευτικά πιστεύω της ήταν η βάση της και δεν είχε πολιτική των φύλων. Πέθανε μόλις στα 19 της χρόνια.

 

Ο Hans Christian Andersen, συγγραφέας της Μικρής Γοργόνας, φημολογείται ότι πέθανε παρθένος. Ποτέ δεν παντρεύτηκε και πέθανε στα 70 του.

 

Ο ποιητής Giacomo Leopardi, είχε δηλώσει μόνος του ότι η παρθενιά του ήταν άθικτη και θα περέμενε έτσι μέχρι τον θάνατο. Πέθανε σε ηλικία 39 ετών.

 

Ο συγγραφέας Henry James φημολογήθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος άνδρας ο οποίος πέθανε παρθένος επειδή έπασχε από ανικανότητα. Πέθανε στα 73 του.

 

Ο γνωστός φιλόσοφος Χέρμπερτ Σπένσερ είχε τρομερή σκολίωση, η οποία τον εμπόδισε στις σεξουαλικές του δραστηριότητες με αποτέλεσμα να πεθάνει στα 83 του παρθένος.

 

Ο επιστήμονα Henry Cavendish ήταν ένας συνεσταλμένος άνθρωπος που δεν του άρεσε να είναι κοινωνικός. Αυτός έχασε τη ζωή τους ως παρθένος στα 79 του χρόνια.

 

Ένας πειραματικός καλλιτέχνης και σκηνοθέτης. Λόγος για τον Joseph Cornell ο οποίος είχε πολλές ανεκπλήρωτες αγάπες, αλλά είναι γνωστό ότι πέθανε παρθένος στα 69 του χρόνια.

 

Ο Joseph Merrick, γνωστός και ως Elephant Man, γεννήθηκε με αρκετές σοβαρές παραμορφώσεις που τον ανάγκασαν να οδηγηθεί σε μια μοναχική ζωή. Πιθανότατα να πέθανε παρθένος σε ηλικία μόλις 28 ετών.

 

 

Πηγή

 

0